Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op fietsvakantie? Bij Reekers Tweewielers krijg je zorgeloos-op-reis-garantie

Aangeboden door Reekers Tweewielers 10 juni 2019

Het duurt niet lang meer totdat de zomervakantie officieel van start gaat, dus tijd om de nodige voorbereidingen te treffen. Want wanneer je een fietsvakantie gepland hebt staan, wil je natuurlijk niet dat jouw stalen ros je halverwege de Sallandse Heuvelrug in de steek laat. Maak daarom een afspraak bij Reekers Tweewielers voor een onderhoudsbeurt.

Onderhoudsbeurt bij Reekers Tweewielers

Goed onderhoud is niet alleen van belang voor je fietsplezier, maar ook voor het behoud van de garantie op je fiets. Daarom adviseert het team van Reekers Tweewielers om minstens één keer per jaar je fiets langs te brengen voor een grote onderhoudsbeurt. Er wordt onder andere gekeken naar de spanning van de spaken, of de ketting soepel loopt en of de remmen nog steeds goed afgesteld staan.

“We streven ernaar om de fiets binnen 24 uur klaar te hebben. Daarnaast is het voor ons geen enkel probleem de fiets op te halen en weg te brengen. Ook beschikken we over meerdere leenfietsen die we kunnen uitlenen aan onze klanten. Dat extra stukje service vinden we erg belangrijk,” vertelt Dick enthousiast.

Goed voorbereid op fietsvakantie

Zonder een goedwerkende fiets zal je tijdens je fietsvakantie niet ver komen. Laat jouw fiets dan ook ruim van tevoren controleren door de fietsenmaker, zodat er nog voldoende tijd is om eventuele mankementen te verhelpen.

Belangrijke onderdelen van je fiets zijn bijvoorbeeld de wielen, het balhoofd, de trapas, de banden, de ketting en de remblokjesWanneer al deze onderdelen gecontroleerd zijn en weer optimaal werken, kan jij met een gerust hart op fietsvakantie. Aan de conditie van jouw fiets zal het in ieder geval niet liggen!

Is jouw fiets ook toe aan een onderhoudsbeurt? Loop gerust naar binnen bij Reekers Tweewielers of bel naar 053-4357778 om een afspraak in te plannen.

Reekers Tweewielers Enschede_3

100-jarig jubileum Reekers Tweewielers in zicht: ‘De fietsenmaker is nog steeds onmisbaar’

Op 1 januari 1924 begon Dick's opa een fietsenzaak in de wijk Laares. Bijna honderd jaar later is Re...

Meer over Reekers Tweewielers ontdekken?

Reekers Tweewielers fietsenwinkels

Gesloten09:00 - 16:00

Minkmaatstraat 122, Enschede

Bekijk meer:fietsenwinkels

adv.