Lenteweer in aantocht: tijd om een sfeervolle overkapping in de tuin te plaatsen

Aangeboden door Twente Schuttingen 14 februari 2019

Fijn hè, dat we de ijskoude dagen achter ons kunnen laten? Om thuis optimaal van het lekkere weer te kunnen genieten, is een sfeervolle overkapping natuurlijk ideaal. Bij Twente Schuttingen worden alle overkappingen speciaal voor jou op maat gemaakt.

Twente Schuttingen

Het vakkundige team van Twente Schuttingen is op verschillende vlakken inzetbaar. Zo leveren en plaatsen zij diverse schuttingsystemen en poorten. Daarnaast maakt Twente Schuttingen ook mooie tuinhuisjes, sfeervolle blokhutten, veranda’s en overkappingen. Willen jouw kinderen graag een stoer speeltoestel? Ook dat maakt het enthousiaste team voor jou in orde. Uiteraard tegen zeer scherpe tarieven!

Overkapping

Wie in het voorjaar en van het zomer lekker beschut in de tuin wil zitten, doet er verstandig aan om nu alvast te beginnen met oriënteren. Welke sfeer wil je neerzetten? Ga je voor een plat dak of mag het schuin aflopen? Moet er eventueel nog een houtkachel in kunnen, zodat je er ook in de winter warmpjes bij kunt zitten? Bekijk online de catalogus of maak een afspraak voor persoonlijk advies.

Duidelijke prijslijst

Bij Twente Schuttingen ben je verzekerd van een duidelijke prijslijst. Omdat alle blokhutten en overkappingen maatwerk zijn, geldt hierbij prijs op aanvraag. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan.

Foto: Twente Schuttingen

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Twente Schuttingen. Meer over Twente Schuttingen ontdekken?

Twente Schuttingen klusbedrijven

Nu gesloten08:30 - 18:00

Haaksbergerstraat 811, Enschede

Bekijk meer:klusbedrijven

adv.