Hoe je met zes maaltijden per dag toch kunt afvallen: zo werkt het!

Aangeboden door hart for her Enschede 15 januari 2019

Veel mensen zijn geneigd om minder te eten en vaker te sporten wanneer ze willen afvallen. Het is dan ook erg frustrerend wanneer het vervolgens niet lukt om de kilo’s kwijt te raken. Geraldine van hart for her Enschede legt je uit hoe je met zes maaltijden per dag toch kunt afvallen.

Afvallen door BenFit programma

Sinds enige tijd biedt hart for her Enschede ook het BenFit programma aan. Dit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde leefstijl te realiseren. Op deze manier leer je de juiste balans te vinden tussen gezond eten, voldoende lichaamsbeweging en ontspanning.

Zo werkt het

Klinkt goed, maar hoe werkt dat dan precies? Geraldine: “Het BenFit programma is geen dieet, maar men moet juist méér gaan eten. We leren mensen om weer goed te eten, dus normale voeding zoals voeding bedoeld is. Iedere dag heb je zes eetmomenten en het is erg belangrijk om je ook aan deze momenten te houden. Daarnaast is de afwisseling van voeding ook erg belangrijk. In combinatie met voldoende lichaamsbeweging en je rustmomenten te pakken, zul je merken dat je je fitter voelt en gezond af zal vallen.”

BenFit hart for her Enschede 2

Ervaringen

Jeannet is een van de dames die al gebruik gemaakt heeft van het BenFit programma. “Vorig jaar ben ik gestopt met roken en daarna ben ik in vier maanden tijd maar liefst vijftien kilo aangekomen. Ook mijn suikerwaarden waren enorm gestegen. Ondanks dat ik drie à vier keer per week ben gaan sporten, lukte het niet om deze overtollige kilo’s kwijt te raken. Toen werd het tijd actie te ondernemen!”

Onder begeleiding van Geraldine zijn ze samen met het BenFit programma begonnen. Ze combineert nu drie keer sporten per week met het voedingsadvies. “Ik krijg dagelijks een lijstje met wat ik die dag moet eten en dat bevalt me erg goed. Ik ben nu acht weken bezig en al vijf kilo lichter. Wat mij opvalt is dat je veel en afwisselend moet eten. Het zijn allemaal normale voedingsmiddelen en er zitten geen aparte dingen tussen. Deze manier van eten is erg goed vol te houden, dus ik ga hier lekker mee door,” zegt Jeannet enthousiast.

Het levende bewijs

Ook Jenny is het levende bewijs dat het BenFit programma werkt. Ze stond er in het begin nogal sceptisch tegenover, maar is inmiddels helemaal om. “Ik was de gelukkige winnaar van twee weken BenFit voedingsadvies. We zijn nu een paar weken verder en ik heb een goed resultaat geboekt: al twee kilo lichter! Het is een echte aanrader voor iedereen die lekker wil blijven eten en ook wil afvallen.”

Interesse

Ben jij benieuwd of het BenFit programma iets voor jou is? Plan dan nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek via dit mailadres of kom naar de informatieavond op dinsdag 22 januari 2019. Meld je aan voor de informatiebijeenkomst bij één van de medewerkers van hart for her Enschede of stuur een berichtje naar [email protected]

Foto ter illustratie. Bron: Unsplash

Deze bijdrage wordt je aangeboden door hart for her Enschede. Meer over hart for her Enschede ontdekken?

hart for her Enschede sport en bewegen

Nu gesloten08:30 - 12:00 |17:00 - 20:00

Oldenzaalsestraat 276, Enschede

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.