Vintage gouden sieraden: hip, duurzaam en goedkoper dan nieuwe gouden sieraden

Aangeboden door ANRO Juweliers 8 januari 2019

Vintage is hip! Dit geldt niet alleen voor vintage kleding en design, maar ook zeker voor vintage sieraden. In tegenstelling tot de meeste juweliers beschikt ANRO Juweliers wél over een uitgebreide collectie vintage sieraden.

Vintage sieraden

ANRO Juweliers richt zich enkel op de in- en verkoop van PreLoved sierden. Deze juwelen zijn eerder gedragen, maar na zorgvuldige reiniging en eventueel herstelwerk krijgt het sieraad een tweede leven. Op deze manier draag jij niet alleen een steentje bij aan duurzaam goud, maar kun je ook sieraden dragen die momenteel te kostbaar zijn om te laten maken. Er zijn namelijk nog maar enkele edelsmeden in Nederland werkzaam die deze technieken meester zijn.

Goedkoper dan nieuwe sieraden

Vintage sieraden zijn vele malen goedkoper dan nieuwe sieraden, want er zijn minder partijen betrokken bij de totstandkoming van het eindproduct. Het goud is immers al gedolven en de grondstoffen zijn getransporteerd. Verder heeft de edelsmid het sieraad al gesmeden. Dit zijn doorgaans de belangrijkste factoren van de hoogte van de vraagprijs.

Uitgebreide collectie

ANRO Juweliers beschikt over een uitgebreide collectie vintage sieraden, gouden ringen en andere gouden sieraden. Deze sieraden worden tegen een zeer aantrekkelijke prijs aangeboden. Zo heb je al een 14 karaat gouden ring gezet met robijn, amethyst, zirkonia en topaas voor slechts 149,- euro!

Beschik jij over gouden sieraden die je toch niet meer draagt? ANRO Juweliers geeft jou een eerlijke prijs. Deze juwelier kijkt niet alleen naar de goudprijs, maar ook naar de emotionele waarde van het sieraad. Je krijgt geen vast bedrag per gram goud, maar het sieraad wordt als geheel getaxeerd. Dit levert al snel een mooi bedrag op voor iets waar je toch al niks meer mee deed.

Maak een afspraak

ANRO Juweliers heeft geen sieraden in de winkel, maar je kunt de collectie wel online bestellen of een afspraak maken om de sieraden te bekijken.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door ANRO Juweliers. Meer over ANRO Juweliers ontdekken?

ANRO Juweliers juweliers

Nu gesloten12:00 - 17:00

Oldenzaalsestraat 118B, Enschede

Bekijk meer:juweliers

adv.