Kraam huren Koningsdag 2019 in Enschede: zo werkt het!

Door Rebecca de Graaf 29 maart 2019

Heb jij allemaal goeie spullen in huis liggen die je toch niet meer gebruikt? Huur dan een kraam voor de Oranjemarkt op Koningsdag in Enschede! Zo houd je er nog een leuk zakcentje aan over.

Waar kan je een kraam huren met Koningsdag?

Je kunt een kraam huren voor de Oranjemarkt in Enschede door een e-mail te sturen naar kraamhuur. Dit kan uiterlijk tot 20 april. In de e-mail moet je wel even vermelden of het om commerciële of niet-commerciële verkoop gaat.

Wat kost het huren van een kraam?

Dat verschilt. Verkoop je geen commerciële spullen als particulier (tweedehands goederen) dan betaal je 45,- euro. Ondernemers betalen 100,- euro voor een kraam met nieuwe goederen. Tijdens de Oranjemarkt moet je kunnen aantonen dat je een reservering hebt. Je mag geen eigen kraam of verkoopwagen meenemen of zonder kraam spullen verkopen.

Waar komt mijn kraam te staan?

De Oranjemarkt loopt als een slinger door de hele binnenstad en loopt onder andere door de Korte Hengelosestraat, Korte Haaksbergerstraat, Zuiderhagen, Marktstraat, Van Loenshof, Langestraat, Kalanderstraat en De Heurne. Je kunt geen plek reserveren, maar je krijgt een plek toegewezen.

Mag je eten en drinken verkopen?

Op de Oranjemarkt is de verkoop van onverpakte, bederfelijke en/of thuisbereide levensmiddelen, ander etenswaar en (alcoholische) dranken niet toegestaan. Verpakt eten of drinken mag dus wel.

koningsdag-2018-enschede-7

Koningsdag Enschede 2019: dit is het programma

Koningsdag 2019 in Enschede: hebben we er al een beetje zin in? Op zaterdag 27 april is er ter ere v...
kingsnight festival enschede

Kingsnight Festival Enschede 2019: dit is de line-up

Op vrijdag 26 april 2019 verandert de campus van de Universiteit Twente in een groot festivalterrein...

adv.