Wil je (w)eten: met kerst kun je bij deze Enschedese restaurants uit eten

Door Annelynn Kooistra 22 november 2018

Niet iedereen heeft zin om met kerst úren in de keuken te staan om een kerstgerecht op tafel te zetten. Gelukkig heeft Enschede genoeg fijne restaurants om uit eten te gaan, ook met kerst. We hebben er vijf voor je op een rij gezet. Reserveer op tijd, want voor je het weet zit de tent vol. 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Humphrey’s

uit eten met kerst Humphrey's 1

In de decembermaand is het nóg warmer en feestelijker bij Humphrey’s door de kerstsfeer. Zowel op eerste kerstdag als tweede kerstdag kun je bij Humphrey’s komen genieten van een heerlijk 3-gangen kerstmenu voor € 32,50 per persoon. Voor de kinderen is er een speciaal 3-gangen kinderkerstmenu voor € 15,00. Je hebt de keuze uit vijf verschillende voor-en hoofdgerechten, zoals een jachtstoofschotel van hert, gebakken winterkabeljauw met kreeftensaus en een English pie met linzen. Zorg dat je nog wel een beetje ruimte overhoud voor het feestelijke kerstdessert!

uit eten met kerst Humphrey's 1

Lekker uit eten met kerst doe je bij dit sfeervolle restaurant in Enschede

De feestdagen zijn de perfecte periode om heerlijk uit eten te gaan met je vrienden en familie. Ben ...

Meer over Humphrey’s ontdekken?

Humphrey’s restaurants en horeca

Nu gesloten10:00 - 22:30

Oude Markt 3, Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca

Carlina’s

Hapjes Menu Carlina's Enschede

Uit eten met Kerst in Zuid-Amerikaanse stijl? Dat kan bij Carlina’s. Op tweede kerstdag kun je genieten van een luxe kerstmenu met drie gangen. Wat kun je verwachten? Een reis door Brazilië, Peru en het Caribisch gebied, vol gevarieerde smaken, geuren en  structuren van typische gerechten bereid met groenten, vis, kip en rundvlees en een proeverij van lekkernijen voor het dessert. De prijs voor een menu is € 37,50 per persoon en er is livemuziek.


Meer over Carlina’s ontdekken?

Carlina’s restaurants en horeca

Nu gesloten16:30 - 22:00

Walstraat 69, Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca

Hanninkshof

lekkergids-2019
Foto: Facebook Hanninkshof

Ook bij Hanninkshof in Enschede kun je genieten van een heerlijk 6-gangen kerstmenu. Je start met drie verrassende amuses en sluit de avond af met een kaas- en dessertbuffet. Verder verschijnt onder andere op tafel: rogvleugel met bergamot krokant en een envelopje van rettich en geitenkaas en ree met zoete aardappel, gepocheerde appel en jus met calvados en sriracha vinaigrette. Klinkt goed? Reserveer op tijd! De kosten voor het menu zijn €75,- per persoon.


Meer over Hanninkshof ontdekken?

Hanninkshof restaurants en horeca

Nu gesloten12:00 - 00:00

Usselerhofweg 5, Usselo-Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca

Van der Valk

van der valk enschede
Foto: Facebook Van der Valk Enschede

Van der Valk geeft je ontzettend veel keus op eerste en tweede kerstdag: ga je voor een drie-, vier-, of vijfgangen menu? Er is zelfs een driegangen kidsmenu. De prijzen zijn vanaf € 45,00 tot € 57,50.  Op het menu staan onder andere een hertenrugfilet, kalfsentrecote, gebakken qoquille en carpaccio van ossenhaas. Ook leuk is de kerst live cooking. Op verschillende tijden kun je op eerst en tweede kerstdag lekker eten en zien hoe het bereid wordt. Kosten: € 57,50 per volwassene.


Meer over Van der Valk Hotel Enschede ontdekken?

Van der Valk Hotel Enschede hotels

Nu openHele dag

Zuiderval 140, Enschede

Bekijk meer:hotels

De Kokkerette

de-kokkerette-4

 

 

Toch liever thuis eten? Maak het je zelf wat makkelijker door het hele pakket voor je kerstdiner te bestellen bij De Kokkerette. De gerechten op het kerstmenu zijn deels of volledig bereid, zodat je thuis in een korte tijd een geweldig kerstdiner op tafel hebt staan. Bij de gerechten zit een beschrijving hoe het gerecht (af-)bereid moet worden. Ideaal!

Brigitte: “Ieder product in onze zaak heeft zijn eigen verhaal”

We kunnen enorm genieten van goed en lekker eten, maar weet jij tegenwoordig nog waar de producten p...

Meer over De Kokkerette ontdekken?

De Kokkerette restaurants en horeca

Nu gesloten11:00 - 19:00

Deurningerstraat 19-21, Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca

Een keuze kunnen maken?

Uit eten met kerst restaurant kerstmenu
Foto: Unsplash

En? Heb je een keuze kunnen maken? Er zijn vast nog meer restaurants in Enschede die met kerst een lekker diner op tafel zetten. Laat het ons weten via een reactie!

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.