Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uit eten met kerst: geniet van een sfeervol kerstdiner bij Moeke

Aangeboden door Moeke 7 november 2019

Heb jij geen zin om zelf uren in de keuken te staan voor een uitgebreid kerstdiner? Ga dan uit eten met kerst en laat je heerlijk door Moeke in de watten leggen! Deze sfeervolle horecagelegenheid in het centrum van Enschede serveert 20 december tot en met 5 januari een smaakvol feestdagenmenu.

Uit eten met kerst

De feestdagen zijn voor Moeke het ideale moment om eens flink uit te pakken met bijzondere producten. Zo kun je bij Moeke onder andere kiezen uit een proeverij van vis bestaande uit een kroket van kreeft, een kopje bisque en een krokante lasagne van zalm.

Ben je meer een vleesliefhebber? Ga dan voor een charcuterie van wild bestaande uit paté van wild, hertenham en Coppa di Parma van wild zwijn met een compote van rode ui. Uiteraard staan er nog meer heerlijke gerechten op de speciale menukaart en kun je ook van de reguliere menukaart bestellen. Bij Moeke eet je met kerst gewoon waar je trek in hebt, het belangrijkste vindt ze dat je geniet! Maar zorg er in ieder geval wel voor dat je ruimte overlaat voor Moeke’s feestdagen dessert!

Borrels

Niet alleen voor een gezellig kerstdiner ben je bij Moeke aan het juiste adres, maar ook voor de kerst- en nieuwjaarsborrels. Hoe groot of klein je gezelschap ook is, je kan sowieso bij Moeke terecht. Naast de benedenverdieping en het grote terras beschikt deze zaak ook over een ruim opgezette bovenverdieping. Deze verdieping heeft een eigen bar, dus je hoeft nooit lang met een leeg glas te zitten.

Eigen zaal

Op de eerste verdieping bevindt zich ook een aparte zaal dat afgehuurd kan worden voor besloten partijen. Een groot scherm, muziekinstallatie en een microfoon zijn aanwezig, dus je kan er helemaal je eigen feestje van maken.

Reserveren voor kerst

Dus laat je eigen pannen en servies lekker in de kast staan en ga gezellig naar Moeke. Reserveren voor kerst is al mogelijk vanaf twee personen. Plaats je reservering eenvoudig via de mail of bel naar 053 – 2411227. Kleinere gezelschappen kunnen uiteraard ook gewoon naar binnen lopen.

foto: Moeke Enschede

 


Meer over Moeke ontdekken?

Moeke cafés

Geopend10:00 - 23:00

Oude Markt 8, Enschede

Bekijk meer:cafés

adv.