Op zoek naar een origineel kerstpakket? Kaashuys Breij heeft voor ieder budget een passend kerstpakket

Aangeboden door Kaashuys Breij 26 november 2018

Het geven van een kerstpakket is niet alleen bedoeld voor werkgevers. Met de feestdagen kun je ook zelf een mooi pakket cadeau geven aan vrienden of familie. Ben je op zoek naar iets origineels? Titus van Kaashuys Breij heeft voor ieder budget een passend kerstpakket.

Kerstpakket

Een goed kerstpakket voldoet volgens Titus aan de volgende eisen: stop niet teveel in één pakket en probeer de producten zoveel mogelijk op elkaar af te stemmen. “Ik ben zelf fan van goede wijn, verse noten en een smaakvolle kaas. Juist wanneer je zelf een pakket samenstelt, is er voor iedere portemonnee iets mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de wat luxere producten of juist een basispakket,” legt Titus uit.

Voor ieder wat wils

Of je nu op zoek bent naar iets lekkers voor je oom die van speciaalbiertjes houdt of voor je vriendin die echt een zoetekauw is, Kaashuys Breij heeft het in het assortiment. Denk aan biologische vruchtensappen, buitenlandse kazen, smakelijke tapas, chocolade en mooie wijnen. Je kan het pakket zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Daarnaast pakt Titus het extra feestelijk voor je in. Zo wordt het niet alleen een feestje om een pakket te krijgen, maar ook om te geven.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kaashuys Breij. Meer over Kaashuys Breij ontdekken?

Kaashuys Breij kaaswinkels

Nu open09:00 - 18:00

Pijpenstraat 24, Enschede

Bekijk meer:kaaswinkels

adv.