Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Met deze tip heb je nooit meer last van kerstverlichting die in de knoop raakt

Aangeboden door KJ Outdoor 6 december 2019

Dag Sinterklaasje, hallo kerstboom! Nu pakjesavond achter de rug is en alle pepernoten opgeruimd zijn, mogen we officieel de kerstboom optuigen. Voor de een is dit een gezellige bezigheid, bij de ander zorgt dit voor veel frustratie. Want de kerstgedachte is ver te zoeken wanneer je net anderhalf uur hebt zitten worstelen met de verlichting die helemaal in de knoop zit.

Nooit meer ruzie met de kerstverlichting

Ook al berg je de kerstverlichting nog net zo netjes op, vrijwel ieder jaar wordt het weer een gevecht om alles uit elkaar te halen. Maar gelukkig zijn er ook kunstkerstbomen verkrijgbaar waarbij de LED verlichting al evenredig verdeeld in de boom zit. Neem bijvoorbeeld de kunstkerstbomen van KJ Outdoor in Enschede. Het enige wat jij hoeft te doen is de verschillende delen aan elkaar te koppelen. Je hebt uiteindelijk maar een stekker nodig. Zelfs wanneer een lampje stuk is, blijft de rest van de streng branden. Handig!

Meer dan 100 verschillende kunstkerstbomen

In de showroom van KJ Outdoor staan meer dan honderd verschillende kunstkerstbomen. Of je nu op zoek bent naar een mini kerstboom die in de vensterbank past of een imposante kerstboom van 450 centimeter hoog, KJ Outdoor heeft het in het assortiment. En doordat de kwaliteit van kunstkerstbomen door de jaren heen sterk verbeterd is, zijn ze qua uiterlijk haast niet meer van een echte boom te onderscheiden.

kunstkerstboom-komen-kj-outdoor-enschede
Charly is helemaal klaar voor de verkoop van kunstkerstbomen bij KJ Outdoor

Kransen en guirlandes

Naast kunstkerstbomen verkoopt KJ Outdoor ook kerstkransen, kerststukjes en guirlandes. Je kunt meerdere guirlandes met elkaar verbinden tot zelfs een lengte van 27 meter! En dat zonder een verlengsnoer, want je hebt uiteindelijk maar één stekker nodig. Ideaal voor grotere projecten in het huis.

Tot wel 50% goedkoper

KJ Outdoor heeft niet alleen een uitgebreid assortiment kunstkerstbomen, ook prijstechnisch zijn ze aantrekkelijk. “Doordat wij de kunstkerstbomen, guirlandes en kransen zelf importeren kunnen wij deze artikelen tegen de laagste prijs aanbieden. Dat scheelt al gauw 30% tot 50% in vergelijking met de grote tuincentra,” legt verkoper Charly uit.

Kom naar de showroom om een keuze te maken of bestel jouw kerstartikelen gemakkelijk online.


Meer over KJ Outdoor ontdekken?

KJ Outdoor speciaalzaken

Gesloten10:00 - 18:00

Oldenzaalsestraat 255, Enschede

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.