Lekker uit eten met kerst doe je bij dit sfeervolle restaurant in Enschede

Aangeboden door Humphrey’s 22 november 2018

De feestdagen zijn de perfecte periode om heerlijk uit eten te gaan met je vrienden en familie. Ben jij op zoek naar een sfeervol restaurant waar je ontspannen van je kerstdiner kan genieten? Reserveer dan een tafel bij Humphrey’s aan de Oude Markt in Enschede.

Uit eten met kerst

Heb je geen zin om de hele keuken op de kop te zetten om een kerstdiner te bereiden? Laat de boel de boel en ga samen met vrienden en familie lekker uit eten met kerst bij Humphrey’s. Het restaurant is al 365 dagen per jaar knus en gezellig aangekleed door de En Rouge stijl die zij hanteren. In de decembermaand is het nóg warmer en feestelijker door de kerstsfeer.

Kerstmenu

Zowel op Eerste Kerstdag als Tweede Kerstdag kun je bij Humphrey’s komen genieten van een heerlijk 3-gangen kerstmenu voor € 32,50 per persoon. Voor de kinderen is er een speciaal 3-gangen kinderkerstmenu voor € 15,00. Je hebt de keuze uit vijf verschillende voor-en hoofdgerechten. Denk als voorafje bijvoorbeeld aan een Rillette van gekonfijte eend of een smaakvolle crèmesoep van wilde bospaddenstoelen.

Bron: Photoyou

Luxere producten

Bij het kerstdiner mag best een beetje uitgepakt worden met luxere producten. Daarom vind je op het kerstmenu van Humphrey’s hoofdgerechten zoals een jachtstoofschotel van hert, gebakken winterkabeljauw met kreeftensaus en een English pie met linzen. Uiteraard staan er ook verrassende vegetarische en veganistische gerechten op de kaart. Zorg ervoor dat je nog wel een beetje ruimte overhoudt voor het feestelijke kerstdessert!

Reserveer op tijd

Humphrey’s biedt ruimte aan honderden gasten, maar om zeker te zijn van een tafeltje is het verstandig op tijd te reserveren. Dit kan gemakkelijk online of via 053-4837763.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Humphrey’s. Meer over Humphrey’s ontdekken?

Humphrey’s restaurants en horeca

Nu open10:00 - 22:00

Oude Markt 3, Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.