Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kunstkerstboom kopen? Bij KJ Outdoor zijn ze tot wel 50% goedkoper in vergelijking met grote tuincentra

Aangeboden door KJ Outdoor 8 november 2019

Yes, de feestdagen staan voor de deur! Dit betekent dat we onze woonkamer weer gezellig mogen maken met een schitterende kerstboom. Heb je geen zin om bij de kwekerij op zoek te gaan naar een geschikte boom? Een kunstkerstboom biedt uitkomst.

Kunstkerstboom

In de showroom van KJ Outdoor staan meer dan honderd verschillende kunstkerstbomen. Of je nu op zoek bent naar een mini kerstboom die in de vensterbank past of een imposante kerstboom van 450 centimeter hoog, KJ Outdoor heeft het in het assortiment.

showroom-kerst-kj-ourdoor
Showroom van KJ Outdoor

Eenvoudig

Een kunstkerstboom is eenvoudig op te tuigen. Je zet de verschillende delen op elkaar en tenslotte vouw je de takken uit om de kerstboom in model te brengen. De kwaliteit van kunstkerstbomen is door de jaren heen erg verbeterd, waardoor ze qua uiterlijk haast niet meer van een echte boom te onderscheiden zijn.

Geen gedoe met kerstverlichting

Ergernis nummer één bij het opzetten van de kerstboom: de kerstgedachte is ver te zoeken wanneer je net anderhalf uur hebt zitten worstelen met de verlichting die helemaal in de knoop zit. Gelukkig zijn er kunstkerstbomen verkrijgbaar waarbij de LED verlichting al evenredig verdeeld in de boom zit. Het enige wat jij hoeft te doen is de verschillende delen aan elkaar te koppelen. Je hebt uiteindelijk maar een stekker nodig. Zelfs wanneer een lampje stuk is, blijft de rest van de streng branden. Handig!

Kransen en guirlandes

Naast kunstkerstbomen verkoopt KJ Outdoor ook kerstkransen, kerststukjes en guirlandes. Je kunt meerdere guirlandes met elkaar verbinden tot zelfs een lengte van 27 meter! En dat zonder een verlengsnoer, want je hebt uiteindelijk maar één stekker nodig. Ideaal voor grotere projecten in het huis.

Tot wel 50% goedkoper

KJ Outdoor heeft niet alleen een uitgebreid assortiment kunstkerstbomen, ook prijstechnisch zijn ze aantrekkelijk. “Doordat wij de kunstkerstbomen, guirlandes en kransen zelf importeren kunnen wij deze artikelen tegen de laagste prijs aanbieden. Dat scheelt al gauw 30% tot 50% in vergelijking met de grote tuincentra,” legt verkoper Charly uit.

Kom naar de showroom om een keuze te maken of bestel jouw kerstartikelen gemakkelijk online.

adv.