Hier wil je bij zijn: de EUREGIO kerstmarkt in Enschede met een 1001 nacht sfeertje

Aangeboden door Performance Factory 4 december 2018

Waan jezelf in Oosterse sferen tijdens het unieke kerstspektakel in de Performance Factory. Struin langs de sfeervolle kerstbazaar, maak een virtueel ritje op een vliegend tapijt en prikkel je smaakpapillen met de lekkerste hapjes en drankjes. Houd zaterdag 15 december vrij in je agenda en laat je verrassen door een unieke kerstmarkt in Enschede die echt tot de verbeelding spreekt.

Verwonder, bewonder en proef

Je hoeft niet bang te zijn dat je het EUREGIO kerstspektakel niet kunt vinden, want buiten wijzen de Drie Koningen en mechanische kameel je de weg. Eenmaal binnen kun je jouw ogen flink de kost geven. Denk aan luchtacrobatiek, waarzegsters, buikdansers, muziek en bijzondere kerstkramen met de leukste producten. Kortom: een echte kerstmarkt, maar dan met een oriëntaalse twist.

EUREGIO kerstmarkt in Enschede

Deze originele kerstmarkt is tot stand gekomen in samenwerking met Kunstenmakers en de Performance Factory. De EUREGIO is al sinds 1958 actief in de opbouw en de versterking van de structuren en de grensoverschrijdende samenwerking in het Nederlands-Duitse grensgebied. Het 60-jarig bestaan mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan en daarom organiseren ze het EUREGIO kerstspektakel.

  • wanneer? zaterdag 15 december 2018
  • waar? Gebouw Zuid van de Performance Factory
  • hoe laat? 10.00 uur – 18.00 uur
  • kosten? gratis entree!

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Performance Factory. Meer over Performance Factory ontdekken?

Performance Factory entertainment

Nu open07:00 - 19:00

Hoge Bothofstraat 31-49 , Enschede

Bekijk meer:entertainment

adv.