Het team

Team indebuurt Enschede

De redactie van indebuurt Enschede zit midden in Enschede in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Enschede te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Enschede

indebuurt Enschede Lonnekerspoorlaan 114b 7523 JM Enschede

Navigeer naar

Redactie indebuurt Enschede

Charmain Zwijnenberg

Charmain Zwijnenberg

Community Manager

Hi! Ik ben Charmain, community manager bij indebuurt Enschede. Op mijn oude Gazelle maak ik de straten van Enschede onveilig; op zoek naar de mooiste verhalen over onze fijne stad. Tips voor leuke nieuwtjes of verhalen? Let me know: [email protected]

Jolinde Schopman

Stagiair indebuurt Twente

Heyhoi! Mijn naam is Jolinde en ik werk als stagiair bij indebuurt Enschede. In mijn stageperiode hoop ik jullie zoveel mogelijk te vermaken met leuke en bijzondere nieuwtjes over deze stad. Heb je nog leuke ideetjes of tips? Laat me het vooral weten!

Rebecca de Graaf

Rebecca de Graaf

Commercieel Redacteur

Mijn naam is Rebecca de Graaf en ik ben Commercieel Redacteur bij indebuurt Enschede. Ik ben een trotse Tukker met veel liefde voor mijn stad. Hoe tof is het dat het gewoon mijn baan is om over Enschede, haar inwoners en al haar passievolle ondernemers te mogen schrijven?

Daniëlle van Braak

Freelancer

Hoi, ik ben Daniëlle! Naast dat ik dol ben op het mooie Twente, heb ik een passie voor schrijven en fotografie. Ik deel dan ook graag alle ins en outs omtrent Enschede met je. Tips voor leuke nieuwtjes of verhalen? Let me know: [email protected]

Buurtbijdragers

Marc

Marc Pijffers

Buurtbijdrager

Hoi, ik ben Marc, gastredacteur bij indebuurt Enschede. Ik probeer al het bekende en onbekende moois, wat Enschede te bieden heeft, op mijn manier zichtbaar te maken om mensen te informeren en inspireren.

Dennis Hekman

Dennis Hekman

Buurtbijdrager

Ik ben Dennis! Van mij kunnen jullie verwachten dat ik geregeld bijzondere of juist alledaagse foto’s van onze stad plaats, maar ook kleine artikelen over een breed spectrum van het Enschedese leven. Mijn doel hierin is om mensen de kracht van onze stad – zoals de identiteit, tradities en geschiedenis – te tonen.