Het team

Team indebuurt Enschede

De redactie van indebuurt Enschede zit midden in Enschede in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Enschede te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Enschede

indebuurt Enschede Lonnekerspoorlaan 114b 7523 JM Enschede

Navigeer naar

Redactie indebuurt Enschede

Rebecca de Graaf

Rebecca de Graaf

Commercieel Redacteur

Mijn naam is Rebecca de Graaf en ik ben Commercieel Redacteur bij indebuurt Enschede. Ik ben een trotse Tukker met veel liefde voor mijn stad. Hoe tof is het dat het gewoon mijn baan is om over Enschede, haar inwoners en al haar passievolle ondernemers te mogen schrijven?

Charmain Zwijnenberg

Charmain Zwijnenberg

Community Manager

Hi! Ik ben Charmain, community manager bij indebuurt Enschede. Op mijn oude Gazelle maak ik de straten van Enschede onveilig; op zoek naar de mooiste verhalen over onze fijne stad. Tips voor leuke nieuwtjes of verhalen? Let me know!

Buurtbijdragers