Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Enschede

De redactie van indebuurt Enschede zit in het pand van DPG Media in Enschede, gezellig bij de redactie van Tubantia. Vanaf de redactie fietsen we zo naar de stad om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Enschede te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Enschede

indebuurt Enschede
Lonnekerspoorlaan 114b
7523 JM Enschede

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Enschede

Rebecca de Graaf

Commercieel Redacteur profielfoto Rebecca Tank

Rebecca is trots op haar stad Enschede. Ondanks dat ze in verschillende steden gestudeerd en gewerkt heeft, is ze altijd met Enschede verbonden gebleven. Naast heerlijk eten en drinken in de binnenstad, houdt ze er ook van om tweedehandswinkels af te struinen op zoek naar verborgen pareltjes om het huis mee te decoreren. Haar lievelingsplek? De Walstraat met al haar knusse restaurants en unieke winkels. Het weekend brengt ze graag door met vrienden en familie.

E: [email protected]

Charmain Zwijnenberg

Community Manager Nieuwe-community-manager-charmain

Een import-Enschedeër die de stad ontdekte door zich te mengen tussen de Enschedeërs. Luidkeels meezingen met de FC Twente-supporters in de Grolsch Veste. Vikingen en ridders spotten tijdens een Middeleeuws Weekend bij Dragonheart. En meespringen met een horde paashazen op de Paaskermis in het Volkspark. Ik ben Charmain Zwijnenberg, voorheen gastredacteur, en nu de nieuwe Community Manager van indebuurt Enschede!

Lees hier meer over Charmain

Demi Zenderink

Stagiair

Hey hoi! Ik ben Demi, 19 jaar en al heel mijn leven mag ik genieten van het mooie Enschede. Je zou denken dat ik het meeste wel gezien heb, maar niets is minder waar.

Tijdens mijn stage ga ik je alles vertellen over Enschede en natuurlijk over haar gezellige inwoners. Daarnaast houd ik je ook via de socialmediakanalen op de hoogte van allerlei leuke nieuwtjes.

Heb je tips of is er iets wat jij graag zou willen weten? Laat het mij weten!

Romy Wesselink

Freelancer Romy

Hoi hoi! Ik ben Romy, 23 jaar en freelancer bij indebuurt Enschede. Geboren in Tubbergen maar al 2,5 jaar trotse bewoner van Enschede. Zelf leerde ik door indebuurt de nieuwe stad beetje bij beetje kennen en ik hoop dat ik jullie ook veel van deze leuke stad kan laten zien!

Hier op indebuurt ga ik jullie zoveel mogelijk meenemen naar de stad (en net daarbuiten, want daar is het ook leuk). Ik ga kletsen met inwoners, recepten optrommelen en hopelijk ook eens bij iemand binnengluren.

Onze gastredacteuren

Wendy Wessels

Gastredacteur Wendy Wessels

Wendy is een Twentse van oorsprong, opgegroeid in Oldenzaal. Ondanks dat ze tien jaar in Utrecht heeft gestudeerd en gewerkt is ze alweer twaalf jaar terug in Twente, in Enschede! Op haar achttiende heeft ze ook een jaartje in onze stad gewoond en uit die tijd kent ze nog Café Graffity, Korsakov en de Kapsalon. Geweldige tijden! Maar ook nu vindt ze de stad erg leuk leuk, booming zelfs. Ze schrijft voor Indebuurt graag stukjes over Enschedeërs en over bijzondere plekken in de stad.

Lees hier meer over Wendy.

Esther Denneboom

Gastredacteur indebuurt_esther

Esther is vaak in Enschede te vinden. Voor haar studie op Saxion, voor haar werk, voor een shopsessie of om te relaxen op het terras. Ze vertelt je waar je de lekkerste kopjes koffie drinkt en de leukste interieurspullen shopt, maar deelt af en toe ook de favoriete hotspots van andere Enschedeërs.

Lees hier meer over Esther.

 

Marc Pijffers

Gastredacteur Marc

Hallo iedereen! Ik ben Marc, een kersverse gastredacteur bij indebuurt Enschede. Gelukkig geboren en getogen in Enschede. In de tussentijd gewoond in Amsterdam en Berlijn, maar nu alweer een tijdje terug van weggeweest.

Wat maakt het leven in en bezoeken van Enschede nu een aantrekkelijke ervaring? Deze vraag probeer ik voor jou te beantwoorden.

Lees hier meer over Marc.

Dennis Hekman

Gastredacteur Dennis

Hoi allemaal! Ik ben Dennis, afkomstig uit Enschede-Zuid. Ik ben 19 jaar en studeer International Business; Technology and Innovation aan Saxion.

Als gastredacteur kunnen jullie van mij verwachten dat ik geregeld bijzondere of juist alledaagse foto’s van onze stad plaats, maar ook kleine artikelen over een breed spectrum van het Enschedese leven.

Lees hier meer over Dennis.