Team indebuurt Enschede

De redactie van indebuurt Enschede zit in het pand van De Persgroep in Enschede, gezellig bij de redactie van Tubantia. Vanaf de redactie fietsen we zo naar de stad om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Enschede te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Enschede

indebuurt Enschede
Lonnekerspoorlaan 114b
7523 JM Enschede

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Enschede

Rebecca Tank

Commercieel Redacteur profielfoto Rebecca Tank

Rebecca is trots op haar stad Enschede. Ondanks dat ze in verschillende steden gestudeerd en gewerkt heeft, is ze altijd met Enschede verbonden gebleven. Naast heerlijk eten en drinken in de binnenstad, houdt ze er ook van om tweedehandswinkels af te struinen op zoek naar verborgen pareltjes om het huis mee te decoreren. Haar lievelingsplek? De Walstraat met al haar knusse restaurants en unieke winkels. Het weekend brengt ze graag door met vrienden en familie.

E: [email protected]

Onze gastredacteuren

Charmain Zwijnenberg

Gastredacteur Nieuwe-community-manager-charmain

Sinds eind januari mag Charmain zichzelf officieel inwoner van de gemeente Enschede noemen. Voor indebuurt gaat ze op zoek naar dingen die je als nieuwe Enschedeër écht gedaan moet hebben en deelt dit in de vorm van een column.

Lees hier meer over Charmain.

Daphne aan de Stegge

Gastredacteur Gastredacteur Daphne

Daphne is een creatieve, ondernemende en enthousiaste Twentse met een passie voor reizen. Voor indebuurt gaat ze jullie informeren over de leukste evenementen, hotspots en uitjes in deze toffe stad.

Lees hier meer over Daphne.

Ingrid de Regt

Gastredacteur Ingrid

Ingrid werd geboren in Haaksbergen. Enschede was de grote stad waar ze ging winkelen, haar eerste stapavonden beleefde (Aspen Valley en natuurlijk Paddy’s) en later ook ging studeren. Sinds vijf jaar woont ze er ook. Het liefst schrijft ze verhalen over de inwoners van Enschede. Zij maken de stad, zij zijn Enschede.

Lees hier meer over Ingrid.