Team indebuurt Enschede

De redactie van indebuurt Enschede zit in het pand van De Persgroep in Enschede, gezellig bij de redactie van Tubantia. Vanaf de redactie fietsen we zo naar de stad om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Enschede te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Enschede

indebuurt Enschede
Lonnekerspoorlaan 114b
7523 JM Enschede

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Enschede

Rebecca Tank

Commercieel Redacteur profielfoto Rebecca Tank

Rebecca is trots op haar stad Enschede. Ondanks dat ze in verschillende steden gestudeerd en gewerkt heeft, is ze altijd met Enschede verbonden gebleven. Naast heerlijk eten en drinken in de binnenstad, houdt ze er ook van om tweedehandswinkels af te struinen op zoek naar verborgen pareltjes om het huis mee te decoreren. Haar lievelingsplek? De Walstraat met al haar knusse restaurants en unieke winkels. Het weekend brengt ze graag door met vrienden en familie.

E: [email protected]

Jannike Huisman

Community Manager Jannike Indebuurt Enschede

Jannike woont vlakbij het centrum van Enschede, dichtbij de leukste plekjes van Enschede. Ze gaat graag op avontuur om nieuwe dingen te ontdekken in Enschede. Haar lievelingsplek is de Havenstraatpassage vanwege de vele toffe winkeltjes en de hippe lunchtentjes. In het weekend wandelt ze graag een rondje in een van de parken. 

Lees hier meer over Jannike.

E: [email protected]