Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Thais Restaurant Aroy-D

Thais Restaurant Aroy-D

Noorderhagen 20 7511 EL Enschede

Bezorgen & Afhalen

Middenklasse (10,- tot 25,-)

Over Thais Restaurant Aroy-D

‘Aroy’ betekent lekker in het Thais. En de ‘D’ in het Thais betekent goed. Goed in de betekenis van: goede smaak, goede kwaliteit en gezond. En dat is precies waar Aroy-D voor staat: Lekker en Goed.

Sfeer, ongedwongen tafelen en genieten!
Het zijn begrippen die naadloos van toepassing zijn op uiteten bij Thais Restaurant Aroy-D in Enschede. Verse groenten, een scala aan eigengemaakte curry’s, gecombineerd met het sublieme vakmanschap en de jarenlange ervaring van onze Thaise koks: In restaurant Aroy-D ontdekt u de geuren en smaken van magisch Thailand.
Geniet van authentieke Thaise gerechten.
Het bijzondere van de Thaise keuken is dat het eten zo vers, geraffineerd en verfijnd smaakt, ondanks het gebruik van sterk smakende kruiden. Deze verse kruiden zijn de belangrijkste smaakmakers van de Thaise keuken. Wij werken uitsluitend met verse ingrediënten die we rechtstreeks uit Thailand importeren. In de Thaise keuken gaat het om de perfecte balans van smaken. Het is niet alleen veelzijdig, maar het is ook nog eens gezond! En nee, we gebruiken geen ‘gekke’ ingrediënten: alles wordt met eerste kwaliteit vis, rund of kip gemaakt. Natuurlijk hebben we ook veel opties voor vegetarisch: bijna alle gerechten kunnen ook in een vegetarische variant worden gemaakt. Kom genieten van de Thaise smaak en gastvrijheid tegen een eerlijke en betaalbare prijs.

Meest recent over Thais Restaurant Aroy-D

eten bezorgen of afhalen enschede

Nieuwe lijst: bij deze zaken in Enschede kun je tijdelijk avondeten afhalen of laten bezorgen

Vorige maand plaatsten we al een paar keer een overzichtslijstje met horecazaken die tijdelijk maaltijden bezorgen of de mogelijkheid tot afhalen aanbieden. Omdat sommige restaurants inmiddels al zijn gestopt en…