Thais Restaurant Aroy-D

Vandaag 17:00 - 22:00 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Thais Restaurant Aroy-D

Noorderhagen 20 7511 EL Enschede

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
17:00 - 22:00
Vrijdag
17:00 - 22:00
Zaterdag
17:00 - 22:00
Zondag
17:00 - 21:00

Over Thais Restaurant Aroy-D

‘Aroy’ betekent lekker in het Thais. En de ‘D’ in het Thais betekent goed. Goed in de betekenis van: goede smaak, goede kwaliteit en gezond. En dat is precies waar Aroy-D voor staat: Lekker en Goed.

Sfeer, ongedwongen tafelen en genieten!
Het zijn begrippen die naadloos van toepassing zijn op uiteten bij Thais Restaurant Aroy-D in Enschede. Verse groenten, een scala aan eigengemaakte curry’s, gecombineerd met het sublieme vakmanschap en de jarenlange ervaring van onze Thaise koks: In restaurant Aroy-D ontdekt u de geuren en smaken van magisch Thailand.
Geniet van authentieke Thaise gerechten.
Het bijzondere van de Thaise keuken is dat het eten zo vers, geraffineerd en verfijnd smaakt, ondanks het gebruik van sterk smakende kruiden. Deze verse kruiden zijn de belangrijkste smaakmakers van de Thaise keuken. Wij werken uitsluitend met verse ingrediënten die we rechtstreeks uit Thailand importeren. In de Thaise keuken gaat het om de perfecte balans van smaken. Het is niet alleen veelzijdig, maar het is ook nog eens gezond! En nee, we gebruiken geen ‘gekke’ ingrediënten: alles wordt met eerste kwaliteit vis, rund of kip gemaakt. Natuurlijk hebben we ook veel opties voor vegetarisch: bijna alle gerechten kunnen ook in een vegetarische variant worden gemaakt. Kom genieten van de Thaise smaak en gastvrijheid tegen een eerlijke en betaalbare prijs.

Meest recent over Thais Restaurant Aroy-D

aziatische keuken

6 x Aziatische restaurants in het centrum van Enschede

Ben jij een liefhebber van de Aziatische keuken? Ook in het centrum van Enschede kun je uit veel verschillende goede restaurants kiezen. Kijk maar eens mee naar het volgende lijstje.