Rico Latino

Hele dag open Geopend

Rico Latino

De Heurne 19b 7511 GV Enschede

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

De openeningstijden zijn verschillend per dag. Op de website van Rico Latino staan de actuele lestijden.

Over Rico Latino

Rico Latino is dé plek waar je heen gaat om (tot in de late uurtjes) te genieten van tropische muziek, dans en gezelligheid! Je kan bij ons een cursus salsa, bachata of kizomba volgen. Daarnaast kan je elke donderdag- en zondagavond vrij komen dansen en organiseren we regelmatig feesten op verschillende toplocaties. Een bezoek bij Rico Latino is ontspannend en gezellig voor iedereen. Je krijgt nieuwe energie en ontmoet gelijkgestemden.

Onze locatie in de binnenstad is beschikbaar voor evenementen. Onze zalen zijn ideaal voor personeelsfeesten, congressen, bruiloften, borrels en recepties. Combineer je feest met een leuke workshop, zoals salsa, burlesque, een cocktail- of paaldansworkshop. Tevens kunnen wij bijstaan voor catering en muziek advies. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, zodat je zorgeloos kunt genieten.

Meest recent over Rico Latino

Halloween Enschede

Enschede viert Halloween: alle evenementen in één overzicht

Halloween wordt in Enschede volop gevierd! Een van oorsprong Amerikaans feest, dat inmiddels overgewaaid is naar Nederland. Er wordt in onze stad van alles georganiseerd rond 31 oktober. Speciaal voor…

Ontdek meer

Dansscholen Dansscholen