Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

RC Racing Twente

Vandaag 10:00 - 16:00 uur Gesloten Alle openingstijden

RC Racing Twente

Josinkstraat 84 7547 AC Enschede

Openingstijden

Maandag
16:00 - 20:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
12:00 - 17:00
Donderdag
12:00 - 20:00
Vrijdag
12:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Over RC Racing Twente

RC Racing Twente is de modelbouw expert op het gebied van RC Traxxas auto’s, Yuneec Quadcopters, Spektrum zenders, Arrma auto’s, drones, vliegtuigen, boten en helikopters.

Omdat wij zelf ook enthousiaste RC hobbyisten zijn, heeft iedere medewerker zo zijn eigen expertise ontwikkeld. Zo hebben wij in ons team een expert op het gebied van RC auto’s van TraxxasLosi en Arrma maar ook een heuse expert op het gebied van camera drones. Op deze manier kunnen wij u van gedegen advies voorzien en/of hulp bieden bij de aanschaf van uw camera drone of deze nu van DJIYuneec of elk ander merk is.

Bij een bezoek aan onze winkel nemen wij alle tijd voor je en kunnen wij eventueel ook een demonstratie verzorgen. Wil je gaan beginnen met FPV racen, dan helpen wij je graag op weg om de eerste stappen een stuk eenvoudiger te maken door jouw FPV Racer in Betaflight of Cleanflight af te stellen. Ook beschikken wij over een eigen serviceafdeling en zijn dan ook in staat om je snel te helpen met reparaties.

Kortom, heb je vragen of hulp nodig, dan zien wij je graag tegemoet in onze winkel. Uiteraard kun je de vragen ook per e-mailWhatsapp en telefoon stellen.

Wij zullen er alles aan doen om je verder te helpen; “wij gaan daar verder waar anderen ophouden”!

Orders worden vanaf €50,- gratis bezorgd.

Meest recent over RC Racing Twente

RC Racing Twente 4

Op zoek naar de ultieme toys for boys? Hier moet je zijn!

Mannen, hoe jong of oud ze ook zijn, blijven nou eenmaal gek van alles wat op afstand bestuurbaar is. Online is er veel verkrijgbaar, maar als je voor echte service…

Ontdek meer

Speciaalzaken Speciaalzaken