Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

PartyMaatje.nl

PartyMaatje.nl

Oldenzaalsestraat 779 7524 AD Enschede

Over PartyMaatje.nl

PartyMaatje.nl verhuurt alle formaten springkussens. Reserveren kan eenvoudig via onze website of in onze winkel. Enkele springkussens zijn eenvoudig zelf af te halen, daarnaast bieden we ook de optie tot bezorgen. Wij kunnen het springkussen op een afgesproken tijdstip overal in Twente bezorgen en eventueel opbouwen en afbouwen. We hanteren eenvoudige tarieven hiervoor, zodat je direct duidelijk hebt wat de kosten zijn. Indien je de spullen bij ons komt afhalen helpen we uiteraard mee met het in- en uitladen.

Huren bij PartyMaatje.nl betekent springplezier voor iedereen! Onze springkussens zijn geselecteerd op veiligheid en kwaliteit maar bovenal op heel veel spring- en speelplezier. Al onze springkussens zijn voorzien van de benodigde veiligheidscertificaten en voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen. Onze kussens worden periodiek gekeurd en gecontroleerd. Wij geven je graag een aantal tips die belangrijk zijn bij het huren van een springkussen.

Meest recent over PartyMaatje.nl

zomervakantie 2020

Zomervakantie 2020: de leukste uittips zodat jouw kind zich niet hoeft te vervelen

De zomervakantie van 2020 zal waarschijnlijk iets anders verlopen dan je een paar maanden geleden gepland had. Maar ook als je gewoon in Enschede blijft, zijn er nog genoeg leuke…

Ontdek meer

Entertainment Entertainment