Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Memento Uitvaartzorg

Memento Uitvaartzorg

Begoniastraat 160 7514 ZT Enschede

Over Memento Uitvaartzorg

Het gezicht van Memento Uitvaartzorg zijn André en Nelleke Groenink. Als echtpaar staan wij naast u om u bij te staan in de verdrietige periode na een overlijden. Wij bieden u vertrouwen, tijd en respect om in alle rust afscheid te nemen van uw geliefde. Wij luisteren naar wat u belangrijk vindt, zodat de uitvaart naar uw wens verloopt. Het vak van uitvaartbegeleider heeft altijd onze interesse gehad omdat omzien naar elkaar een van onze kernwaarden is.

Samen zijn wij Memento Uitvaartzorg. Nelleke heeft de opleiding voor uitvaartbegeleider bij Meander Uitvaartopleidingen gevolgd. Zij heeft oog voor detail en door haar creativiteit krijgen de wensen van overledene en nabestaanden vorm: passend naar wens. André heeft een financiële functie en neemt de administratieve en financiële zaken in het bedrijf op zich. Daarnaast ondersteunt hij Nelleke op de dag van de uitvaart. Door de taken te verdelen kunnen wij u alle tijd en aandacht geven die u nodig heeft.

Meest recent over Memento Uitvaartzorg

memento uitvaartzorg 2

Nelleke en André zijn uitvaartbegeleiders: ‘Je maakt even onderdeel uit van de familie’

Van zakdoekjes met een persoonlijke tekst tot oma’s lievelingsbloem op het bed zodat haar slaapplek niet gelijk zo leeg is. Dit zijn slechts enkele voorbeelden waaruit blijkt met hoeveel persoonlijke…

Ontdek meer

Uitvaart Uitvaart