Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Memento Uitvaartzorg

Memento Uitvaartzorg

Begoniastraat 160 7514 ZT Enschede

Over Memento Uitvaartzorg

Het gezicht van Memento Uitvaartzorg zijn André en Nelleke Groenink. Als echtpaar staan wij naast u om u bij te staan in de verdrietige periode na een overlijden. Wij bieden u vertrouwen, tijd en respect om in alle rust afscheid te nemen van uw geliefde. Wij luisteren naar wat u belangrijk vindt, zodat de uitvaart naar uw wens verloopt. Het vak van uitvaartbegeleider heeft altijd onze interesse gehad omdat omzien naar elkaar een van onze kernwaarden is.

Samen zijn wij Memento Uitvaartzorg. Nelleke heeft de opleiding voor uitvaartbegeleider bij Meander Uitvaartopleidingen gevolgd. Zij heeft oog voor detail en door haar creativiteit krijgen de wensen van overledene en nabestaanden vorm: passend naar wens. André heeft een financiële functie en neemt de administratieve en financiële zaken in het bedrijf op zich. Daarnaast ondersteunt hij Nelleke op de dag van de uitvaart. Door de taken te verdelen kunnen wij u alle tijd en aandacht geven die u nodig heeft.

Meest recent over Memento Uitvaartzorg

memento uitvaartzorg

De draad oppakken na een overlijden: ‘Mensen weten soms niet waar ze het zoeken moeten’

Het verlies van een partner of familielid kan er mentaal goed inhakken. Niet alleen in de week van de uitvaart, maar ook zeker in de periode daarna. Want hoe handel…

Ontdek meer

Uitvaart Uitvaart