Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

gezondheidswebwinkel.nl

Vandaag 09:00 - 18:00 uur Gesloten Alle openingstijden

gezondheidswebwinkel.nl

Wooldriksweg 4 7512 AS Enschede

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Over gezondheidswebwinkel.nl

Gezondheidswebwinkel.nl hecht een groot belang aan een goede service voor haar klanten. Wij doen er dan ook alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Telefonische bestelservice met name voor ouderen die geen internet hebben of niet bekend zijn met digitale betalingsmogelijkheden. Telefonisch deskundig advies zes dagen in de week tot 20.00 uur (behalve zaterdag tot 12.00 uur).

Snelle en deskundig mailadvies.
Ons streven is om binnen een werkdag uw vraag te beantwoorden. Ons assortiment bestaat A-merken met de prijs van huismerken, dus met een goede prijs kwaliteit verhouding. Als een product door omstandigheden niet leverbaar is, nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Mocht u hier niet op willen wachten, storten we het geld zo spoedig mogelijk terug op uw rekening.

Onze medewerkers staan u graag te woord voor alle vragen en suggesties. We zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Speciaal voor ouderen die slecht te been zijn of voor werkende mensen hebben wij een bezorgservice. Wij bezorgen gratis in stad Enschede op onze speciale transportfiets.

Meest recent over gezondheidswebwinkel.nl

moederdag

5 x cadeautips voor Moederdag

Op zondag 12 mei is het Moederdag en uiteraard wil je jouw moeder verwennen met een leuk cadeau. Geen idee wat je dit jaar voor moeders moet halen? Ter inspiratie…