Euverman & Nuyts

Makelaars in Twente

Vandaag 09:00 - 17:30 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Euverman & Nuyts

Hengelosestraat 28 7514 AH Enschede
Naar website

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Realistisch beeld van wat je woning waard is
  • Plaatselijke bekend en betrokken
  • Actief en professioneel

Over Euverman & Nuyts

Met vestigingen in Borne, Enschede, Goor, Hengelo en Haaksbergen is een uitstekende spreiding over het werkgebied Twente gegarandeerd. Onze naam is niet voor niets:­ Euverman & Nuyts makelaars in Twente!

Binnen dit werkgebied beschikken wij over een uitgebreid relatienetwerk en leggen wij een betrokken en persoonlijke werkwijze aan de dag.­ Wat u ook zoekt op gebied van bestaande woningen en/of nieuwbouw, wij staan graag voor u klaar!

Door onze unieke bedrijfssamenstelling staan we u ook graag bij in andere takken van de onroerend goed markt. Zoals bij de bemiddeling van bedrijfsmatig onroerend goed, vastgoedbeheer, agrarische makelaardij en planontwikkeling: overal is de combinatie van een persoonlijke klantbenadering en een gedetailleerde vak- en marktkennis de pijler van onze aanpak. Een aanpak die leidt tot succes voor opdrachtgevers en succes voor de eigen organisatie. Want daar draait het uiteindelijk om.

Meest recent over Euverman & Nuyts

Open Huizen Dag: deze woningen in en rondom Enschede wil je zeker niet overslaan

Open Huizen Dag: deze woningen in en rondom Ensche...

Op zaterdag 30 maart 2019 vindt de eerstvolgende Open Huizen Dag plaats. Tussen 11.00 uur en 15.00 uur kun je zonder afspraak veel verschillende huizen bezichtigen. Voor het gemak hebben wij…

Ontdek meer

Makelaars Makelaars