Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bee Charged

Jouw mentale BOOST voor een daadkrachtig leven.

Staat bekend om

  • Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)
  • Professionele coaching en training

Over Bee Charged

Bee Charged-eigenaresse Rozemarijn: “Sinds een aantal jaar ben ik met Bee Charged actief als coach en trainster voor mensen die zichzelf een fantastisch en passievol leven gunnen. Mijn doel is om de lampjes weer in je ogen te laten branden. Zodat je full force alles kunt bereiken waar jij van droomt. Ik gun het jou om net als ik alle doelen in je leven te realiseren met passie, energie en plezier.”

“Het is zonde om je leven te leven zonder je ooit echt in je element te voelen. Ik merk dat mensen werk doen waar ze niet echt gelukkig van worden of dat er door matige communicatie constant conflicten ontstaan binnen organisaties (of zelfs het leven). Ontzettend zonde! Dit heeft namelijk direct invloed op de kwaliteit van het werk, maar vooral het leven. Jouw leven!”

“Ik geloof dat iedereen baat kan hebben bij een coach. Niet omdat jij een probleem hebt, maar omdat er bijna altijd iets te verbeteren valt in het leven. Daar is niets mis mee. Kom gewoon eens kennismaken met mij, dan kijken we samen naar je huidige situatie en welke doelen jij kan stellen om jouw leven een boost te geven.”

Meest recent over Bee Charged

Rozemarijn Bee Charged

NLP-trainer Rozemarijn: ‘Van burn-out naar een positief, daadkrachtig leven dankzij NLP’

Wanneer je een training volgt bij Rozemarijn, krijg je de garantie dat je er als een ander persoon naar buiten stapt. Dat is het effect van NLP op jouw leven….

Ontdek meer

Coaches Coaches