Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vrachtvliegtuigen vol met mondkapjes: ‘Onze magazijnen werden te klein’

Aangeboden door Specishops 17 november 2020

Vorig jaar nog onbekend terrein, nu niet meer aan te slepen. We hebben het natuurlijk over de mondkapjes. Ze zijn er in allerlei soorten en maten, maar welke reis legt een mondkapje af? Jeroen neemt ons mee in het proces.

Nadat het onderwerp ‘mondkapjes’ bij de afgelopen persconferenties voorbij is gekomen is de vraag naar het product enorm gestegen. Daar zag de webshop Specishops wel een markt in. “We zijn zeker niet uniek met dit product, maar we bieden de mondkapjes voor een hele mooie prijs aan. Op deze manier kunnen we mensen kennis laten maken met onze webshop”, vertelt Jeroen, eigenaar van Specishops.

Grote aantallen

Er worden bij de webshop miljoenen stuks verkocht. We praten hier dan over de welbekende (niet medische) 3-laags mondkapjes. De wit met lichtblauwe variant, wie kent hem inmiddels niet. “Vanwege onze eigen webshop hadden wij al verschillende contacten in China. We laten hier de verlichting, fitnessartikelen en verpakkingen produceren. Vanwege de grote vraag naar mondkapjes zijn wij op zoek gegaan naar de juiste fabriek waar we mondkapjes in grote aantallen kunnen produceren.” 

Mondkapjes

Plaatsmaken

Het duurt ongeveer een tot drie dagen, maar dan heeft de fabriek ook 1,5 miljoen mondkapjes geproduceerd. Vervolgens worden de transporten geboekt en de ruimtes in het vliegtuig gereserveerd. De ruimte in het vliegtuig kunnen we reserveren, maar de ruimte in onze magazijnen werd te klein. We hebben hier echt plaats voor moeten maken. Daarom maken we nu gebruik van verschillende opslagruimtes in Almelo, Oldenzaal en Enschede.

Gratis verzending

De mondkapjes zijn voor de webshop nog steeds een serviceartikel. “Door een mooie prijs aan te bieden zien we veel klanten weer terug. Je betaalt €8,- voor een doosje van 50 lichtgewicht exemplaren. Daarbij worden de doosjes vol mondkapjes gratis per pakketpost geleverd. Dit alles in een gesealde verpakking én met certificaat.”

Mondkapjes

Het testrapport

Het certificaat wordt aan de productie verbonden wanneer het mondkapje voldoet aan het testrapport. Een mondkapje moet aan verschillende eisen voldoen, zoals bijvoorbeeld de filterdichtheid. “Er zijn natuurlijk genoeg aanbieders, maar lang niet iedereen maakt gebruik van de juiste testrapporten. Het testrapport is terug te zien bij het artikel op de webshop zodat we de klant ook zekerheid kunnen bieden.” 

Mondkapjes

Drukte

“We hebben echt gemerkt dat er na de meeste persconferenties ontzettend veel mensen zijn die de online zoektocht starten naar mondkapjes. We praten dan over zo’n 1000 bezoekers in onze webshop op dat moment. Dat zijn voor ons enorme aantallen.”

Goede recensies

Wanneer je een kijkje neemt op de productpagina zijn er maar liefst meer dan 630 reviews (!) van deze mondkapjes te vinden. Gebruikers geven de mondkapjes dan ook 4,7 van de 5 sterren. “We zien ook veel terugkerende klanten. Het gaat hier natuurlijk om een verbruiksartikel. Dat raakt een keer op, waardoor de klant (gelukkig) weer bij ons terugkomt om opnieuw te bestellen.”Deze bijdrage wordt je aangeboden door Specishops. Meer over Specishops ontdekken?

Specishops

zakelijke dienstverleners

Geopend09:00 - 20:00

Josink Hofweg 34 , Enschede

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.