Dit is de top 5 van bed & breakfasts in Enschede

Door Daphne aan de Stegge 15 mei 2018

Logees die graag langskomen en geen plek in huis? Of eens een bed & breakfast in eigen stad uitproberen? Of gewoon nieuwsgierig? Dit zijn de vijf best beoordeelde van Enschede, volgens Booking.com.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Bed and Breakfast Oekepoek DOWN TOWN (score 9,3)

Binnenkijken bij Paulina Oekepoek
Deze Bed and Breakfast bevindt zich in een van de leukste straatjes van Enschede, de Walstraat. Beide Oekepoek locaties bieden een verrukkelijk ontbijt aan, volgens de reviews. Niks is fijner dan een goed ontbijt in de ochtend!

Bed & Breakfast Oekepoek bed en breakfasts

nu openHele dag

Walstraat 6, Enschede

Bekijk meer:bed en breakfasts

B&B Aan ‘T Volkspark (score 9,3)

B&B Aan 'T Volkspark
Foto: Booking.com

Deze bed & breakfast heeft een persoonlijke en vriendelijke sfeer. Hoe fijn dat je dichtbij het mooie Volkspark kan overnachten. Na een korte wandeling loop je zo het centrum in voor een verkoelend drankje of een lekkere maaltijd.

Op het Oorbeck (score 9,5)

B&B Oorbeck
Foto: Booking.com

Heerlijk slapen in een prachtige historische familieboerderij midden in de natuur. De boerderij ligt aan de rand van een bos en het platteland, op slechts 6 km van het centrum van Enschede. Met de fiets ben je zo in de stad, maar je hebt hier ook de rust van de natuur.

Bed and Breakfast Oekepoek (score 9,5)

B&B Oekepoek
Foto: Booking.com

Ook de andere locatie van Oekepoek scoort hoog. De inrichting is modern, je hebt een eigen keukentje en zit vlakbij het centrum van Enschede. Wat wil je nog meer? Een extra plus, ze hebben gratis leenfietsen, dus ook hier ben je zo in hartje centrum!

Torenland bed and breakfast (score 9,8)

B&B Torenland
Foto: Booking.com

Deze bed and breakfast ligt in de sfeervolle wijk Roombeek. Vanaf hier kan je wandelend naar het centrum van Enschede, al is er in Roombeek zelf ook genoeg te beleven. De gasten beoordelen Torenland hoog, vanwege de schonen ruime kamers en de gastvrijheid van eigenaar Bert.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶