Staycation: 7 x toffe Airbnb’s in Enschede

Door Charmain Zwijnenberg 18 februari 2019

Wil je er deze voorjaarsvakantie even tussenuit, zonder dat je direct heel erg ver van huis bent. Een staycation kan ook heerlijk zijn. Een beetje rommelen in huis, dagtripjes maken óf verblijf in deze toffe Airbnb’s in Enschede. Zo ben je toch een beetje ‘weg’, maar hoef je onze stad niet te missen. 

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Midden in het bos

Boshuisje
Foto: Airbnb

Als je in dit boshuisje nog geen vakantiegevoel krijgt weten wij het ook niet meer. Ook fijn: binnen tien minuten wandelen ben je op het Rutbeek. Een overnachting kost €35,-. 

Lekker uitzicht

met uitzicht
Foto: Airbnb

Met een appartement op de vijftiende verdieping weet je zeker dat het met het uitzicht wel goed zit. Je betaalt €80,- per nacht.

Appartement met leuke buren

loftstijl roombeek
Foto: Airbnb

Dit huis met een fijn buitenzitje ligt in hartje Roombeek. Je hebt tijdens dit verblijf in elk geval súperleuke buurtgenoten: de indebuurt-redactie! De prijs? €91,- per nacht.

Relaxen

wellness huis
Foto: Airbnb

Toe aan een paar dagen wellness? Dit huis heeft een groot bubbelbad, een jacuzzi én een sauna voor twee personen. En je kunt al je vrienden gezellig meenemen, want het huis biedt plek voor 11 man. Kan je meteen de kosten delen.

Met ontbijt

airbnb met ontbijt
Foto: Airbnb

Bij deze bed & breakfast aan het Florapark hoef je niet eens je eigen ontbijt te regelen. Die wordt voor een meerprijs van €7,50,- per persoon in de ochtend voor je geserveerd. Voor de kamer zelf betaal je €92,- per nacht.

Inclusief kat

airbnb met kat3
Foto: Airbnb

Huur je deze kamer, dan krijg je kat Puck er gratis bij. Hoe gezellig?! Je betaalt voor deze kamer €22,- per nacht.

Airbnb met kat
Puck! Foto: Airbnb

Knus tuinhuisje

airbnb tuinhuisje
Foto: Airbnb

Een fijn en knus tuinhuisje aan de rand van Enschede Noord. Het huisje is romantisch ingericht, heeft twee terrassen en is van alle gemakken voorzien. Je betaalt €81- voor twee personen per nacht.

 

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.