Deze winkels in Enschede zoeken een nieuwe eigenaar

Door Jannike Huisman 19 januari 2018

Droom jij al jaren van een eigen boetiek, lunchroom of kledingwinkel? Grijp dan nu je kans! Deze mooie bedrijfspanden in Enschede zijn op zoek naar een nieuwe eigenaar. Ben jij de gelukkige?

<< < Pagina 5 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Verbouwd pand

winkels te koop haverstraatpassage
Foto: Funda

Een winkel openen in de Haverstraatpassage? Grijp dan nu je kans! Deze winkelruimte heeft net een nieuwe winkelpui en ligt middenin het centrum van Enschede. Dé plek om iets leuks te beginnen.

Toplocatie

winkels te koop van heekplein
Foto: Funda

Dit pand kennen we allemaal wel. Na het vertrek van Tuunte staat het helaas leeg. Zonde, want dit pand ligt op een echte toplocatie aan het van Heekplein. Met een oppervlakte van 237 m² kun je je hier prima uitleven.

Helemaal nieuw

winkels te hoop zuiderhagen
Foto: Funda

Wil je liever niet een al te groot pand? Aan de Zuiderhagen staan drie kleinere panden te huur waar je met toffe concepten terecht kunt. Wat dacht je van een lunchroom of een hippe kledingwinkel? Ideeën genoeg! Nu maar hopen dat deze pandjes binnenkort gevuld zijn. Fingers crossed!

Op de hoek

winkel te koop haverstraatpassage

Aan het einde van de Haverstraatpassage, op de hoek met Noorderhagen, staat ook een mooi pand te huur. De oppervlakte van het pand is 75 m², maar je kunt de winkel nog uitbreiden met de winkelruimte aan de Noorderhagen 74. Er moet nog wel het één en ander verbouwd worden, maar je zit wel in één van de leukste straten in Enschede.

Winkelruimte

Winkels te koop Heurne

Aan De Heurne vind je een leuke winkelruimte met een mooie glazen pui. In het pand zat voorheen de kledingwinkel Famous, maar helaas staat het al weer een tijdje leeg. Tijd voor iets nieuws! Wat zouden jullie hier graag zien?

< < Pagina 5 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.