Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze Twentenaren waren ooit bij Man bijt hond te zien

Door Rebecca de Graaf 9 augustus 2020

Het televisieprogramma Man bijt hond richt zich op alledaagse nieuwtjes en gewone mensen, met al dan niet een bijzonder verhaal. Ook een aantal Twentenaren waren ooit in het programma te zien. Kun jij je bijvoorbeeld de Enschedes Antje met haar glitterplaatjes van Hyves nog herinneren? 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Antje moet afscheid nemen van Hyves

Antje’s sociale leven speelde zich vooral af op Hyves. Toen het sociale netwerk bekend maakte de stekker eruit te trekken, heeft de Enschedese wel de nodige traantjes moeten laten. Waarom ze dan niet de overstap naar Facebook maakte? “Daar kun je geen glitterplaatjes plaatsen.”

Medium Anita

In 2010 was medium Anita uit Enschede twee weken lang te zien bij Man bijt hond. Helaas hebben we hier geen online fragmenten van terug kunnen vinden, maar wel een artikel van Tubantia.

Medium Anita
Foto: indebuurt Enschede

Twente oma

Van flesjes warme chocolademelk die worden meegesmokkeld in het stadion tot uit volle borst meezingen met ‘Welkom in de hel van Enschede’. Deze 75-jarige supporter rekent zichzelf als de harde kern van FC Twente. Heerlijk om zoveel plezier en passie bij deze oma te zien!

Hond aan tafel

In december 2007 kreeg Peter-Jan uit Delden bezoek van Man bijt hond. De interviewer kreeg nog geeneens de kans om uit te leggen waarvoor ze kwamen, of ze werden al gelijk uitgenodigd om binnen te komen en mee te eten. Peter-Jan is muzikant en werkt daarnaast als freelancer bij de taxi. De cameraploeg kreeg na afloop van het interview nog een gesigneerde cd van PJ mee.

Boomsculpturist

In 2015 ging Man bijt hond op bezoek bij boomsculpturist Hans Nijmeijer uit Hengelo. Met zijn kettingzaag creëerde hij een driekoppige draak uit een uit een 160 jaar oude eik. In dit artikel van Tubantia zie je hem aan het werk.

Nog meer mensen die viral gingen

Op internet zijn nog veel meer video’s te zien van Twentenaren die ooit viral zijn gegaan. Hoeveel van deze filmpjes kun jij afstrepen?

Lachen! Deze Enschedeërs gingen viral

Er verschijnen dagelijks duizenden video's op YouTube en Dumpert. Af en toe komen er opvallende type...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.