Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Omrijden maar! 12 x deze wegen in Enschede zijn (binnenkort) afgesloten

Door Charmain Zwijnenberg 3 december 2020

Zal je altijd zien: ben je al aan de late kant, is de weg op jouw route afgesloten waardoor je om moet rijden. Niet handig. Daarom zetten wij alvast een aantal wegafsluitingen voor de komende weken op een rij. Kan je voorbereid op pad gaan. 

Pagina 1/13
⟵ swipe swipe ⟶

Auke Vleerstraat

Op 14 en 15 december is de Auke Vleerstraat ter hoogte van het kruispunt Windmolenweg in zuidelijke richting afgesloten.

Foto: Google Maps

Broekheure-Ring

Op 15 en 16 december is een deel van de Broekheurne-Ring afgesloten vanwege vervanging van putafdekkingen en asfalteringswerkzaamheden. Het gaat om het deel tussen de kruising Dubbelinckhoek en de rotonde Geessinkweg. De weg is in één richting afgesloten vanaf de Usselerrondweg richting rotonde Geessinkweg. De afslagen richting Helmerhoek blijven toegankelijk.

Foto: Google Maps

Broekheurne-Ring

Tussen de rotonde Buursterstraat en de rotonde Knalhutteweg op de Broekheurne-Ring vindt asfaltonderhoud plaats. Even omrijden dus.

Foto: Google Maps

Elferinksweg

Tot augustus 2021 is de Elferinksweg afgesloten vanaf de B.W. ter Kuilestraat tot de Volksparksingel.

Foto: Google Maps

Haaksbergerstraat

Op de Haaksbergerstraat is het gedeelte vanaf de Ripperdastraat tot en met de rotonde Zuiderval afgesloten tot en met maart 2021. Verkeer in de stad is mogelijk via de bestaande busbaan vanaf de Zuiderval. Meer info hierover lees je in dit artikel.

Foto: Google Maps

Molenstraat

Ook aan de Molenstraat wordt hard gewerkt. Het deel tussen de kruising met de Deurningerstraat tot de kruising met de Wenninkgaarde is tot en met januari 2021 afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de singels en Oldenzaalsestraat. Het Stationsplein is bereikbaar vanaf de Piet Heinstraat. Hier lees je er alles over.

Foto: Google Maps

Westerval

De Westerwal is deels afgesloten op 16 december; ter hoogte van de verkeerslichten naar de A35 en de N18. Het gaat om de middelste banen in de richting van de N18. De reden? Het herstellen van asfaltschade.

Foto: Google Maps

Hoge Bothofstraat

De werkzaamheden aan de Hoge Bothofstraat zijn bijna afgerond. Vanaf 5 december is het deel tussen Hoog en Droog en de Reudinkstraat weer toegankelijk voor verkeer.

hoge bothofstraat
Foto: Google Maps

Ribbelerbrinkstraat

Het deel tussen de Hoge Boekelerweg en de Faberstraat op de Ribbelerbrinkstraat is tot 5 december afgesloten. De deklaag wordt vervangen en de fundering gerepareerd.

Foto: Google Maps

Zuid Esmarkerrondweg

Werk aan de weg op de Zuid Esmarkerrondweg. Het gedeelte van de Horstkamplaan tot de Roodmolenweg/Brinkstraat is van 7 tot en met 17 december afgesloten vanwege asfaltonderhoud.

Foto: Google Maps

Spoorbaanstraat

Tot en met 4 december is de Spoorbaanstraat afgesloten vanwege wegreconstructie.

Foto: Google Maps

Fietspaden

Fietsers opgelet: de fietspaden tussen de Zuiderval en de Kuipersdijk worden opnieuw ingericht. Tot en met 18 december zijn de paden daarom afgesloten. Even omfietsen dus.

Foto: Google Maps

Lees ook

werkzaamheden bothoven

Let op! De wegwerkzaamheden van deze 3 grote projecten starten vandaag

Er wordt volop aan de weg gewerkt in Enschede. Vandaag (maandag 26 oktober) starten de werkzaamheden...
indebuurt_enschede_insta

Leukste stage ooit: indebuurt Enschede zoekt een stagiair!

Jááá, je leest het goed. Je kunt stage lopen bij de allerleukste (én beste en populairste) nieuwssit...
heel bijzonder

Deze Enschedese zaken zijn de winnaars van de Nederlandse Horeca Prijzen 2020

De uitslag van de Nederlandse Horecaprijzen 2020 is bekend. Benieuwd of jouw favo zaak uit Enschede ...
Pagina 1/13
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Gemeente

adv.