Omrijden! Deze wegen in Enschede zijn (binnenkort) afgesloten

Door Charmain Zwijnenberg 7 februari 2019

Zal je altijd zien: ben je al aan de late kant, moet je ook nog eens omrijden omdat er uitgerekend op jouw route wegopbrekingen zijn. Een voorbereid mens telt voor twee zeggen ze weleens. Wij hebben een handig overzicht gemaakt van locaties in Enschede waar werkzaamheden (gaan) plaatsvinden. Dus voordat je op pad gaat: check eerst even deze lijst. 

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Industriestraat en Brugstraat

Industriestraat en de Brugstraat wegwerkzaamheden

Even omrijden tot en met 31 mei 2019 in verband met saneringswerkzaamheden. De ‘schade’ valt mee: je hebt waarschijnlijk niet meer dan 5 minuten vertraging.

Bokhorstlandenbokhorstlanden wegwerkzaamheden

Naast huisnummer 6 zijn er op 5 maart onderhoudswerkzaamheden aan zendantennes. De verwachte vertraging is minder dan vijf minuten.

Oldenzaalsestraat

wegwerkzaamheden oldenzaalsestraat

De Oldenzaalsestraat is net na het kruispunt Boulevard 1945 tot de Kortelandstraat/Kalandergang afgesloten door reconstructiewerkzaamheden. Dit duurt nog tot en met 12 april 2019. De weg is in beide richtingen dicht. De verwachte vertraging is vijf tot tien minuten.

Kerkepad

kaart kerkepad

Het gedeelte tussen de Haaksbergerstraat en de Nassaustraat is tot en met 15 februari 2019 afgesloten wegens bestratingswerkzaamheden.

Boddenkampstraat

kaart boddenkampstraatHet gedeelte tussen de Hengelosestraat en J W. Racerstraat is tot en met 8 maart 2019 afgesloten wegens herinrichting van de weg. De verwachte vertraging? Minder dan vijf minuten.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Gemeente

adv.