Even omrijden: deze wegen in Enschede zijn (binnenkort) afgesloten

Door Charmain Zwijnenberg 10 januari 2019

Ben je al aan de late kant, moet je ook nog eens omrijden omdat er uitgerekend op jouw route wegopbrekingen zijn. Een voorbereid mens telt voor twee zeggen ze weleens. Wij hebben een handig overzicht gemaakt van locaties in Enschede waar werkzaamheden (gaan) plaatsvinden. Dus voordat je op pad gaat: check eerst even deze lijst. 

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Boddenkampstraat

kaart boddenkampstraat

Het gedeelte tussen de Hengelosestraat en J W. Racerstraat is tot en met 8 februari 2019 afgesloten wegens herinrichting van de weg. 

Nassaustraat

kaart nassaustraat

Van 14 januari tot en met 19 februari is de Nassaustraat afgesloten wegens boring voor een warmtenet naar het voormalig terrein van het MST.

Kerkepad

kaart kerkepad

Het gedeelte tussen de Haaksbergerstraat en de Nassaustraat is tot en met 1 februari 2019 afgesloten wegens bestratingswerkzaamheden.

Walstraat

kaart walstraat

Het gedeelte tussen de Marktstraat en de Pijpenstraat is op 14 januari, 21 januari en 28 januari 2019 afgesloten wegens het plaatsen van een kraan.

Oldenzaalsestraat

kaart Oldenzaalsestraat

Over de wegwerkzaamheden aan de Oldenzaalsestraat hebben we al vaker geschreven. De straat is tot en met 12 april 2019 afgesloten net na kruispunt Boulevard 1945 tot de Kortelandstraat/Kalandergang. Reden: de weg wordt opnieuw ingericht en voorzien van een regenwateropvang.

oldenzaalsestraat

Hop hop hop: dit gedeelte van de Oldenzaalsestraat gaat vanaf 7 januari op de schop

Het is je vast niet ontgaan: dit jaar wordt de Oldenzaalsestraat flink onder handen genomen. Hierdoo...

 

Vegerweg

kaart vegerweg

Van 14 t/m 25 januari 2019 is het gedeelte tussen de Vegerweg huisnummer 111 en de Landweerweg afgesloten wegens werkzaamheden van Gasunie.

Glanerbruggeweg

kaart glanerbruggeweg

Door werkzaamheden van Gasunie is er ook verkeershinder op de Glanerbruggeweg in het gedeelte tussen de Rooskerweg en de Wallenbeekweg. Dit duurt tot en met 1 februari.

Kersdijk

kaart Kersdijk

Op de Kersdijk ter hoogte van huisnummer 153 worden op 12 januari bomen gekapt. Even omrijden dus.

 

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Gemeente

adv.