Brood en gebak online bestellen: dat kan via de webshop van Banketbakkerij Oonk

Aangeboden door Banketbakkerij Oonk Enschede 9 januari 2019

Heb jij even geen tijd om langs de bakker te gaan? Geen probleem, want je kunt jouw bestellingen eenvoudig doorgeven via de webshop van Banketbakkerij Oonk. Voor 22.00 uur besteld betekent dat je bestelling de volgende dag voor je klaar staat. Leuk extraatje: bestellingen boven de 35,- euro worden gratis aan huis geleverd in zowel Enschede als Hengelo.

Webshop Banketbakkerij Oonk

Banketbakkerij Oonk wil het haar klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom kun je je bestellingen ook gemakkelijk online doorgeven. Of het nu gaat om de dagelijkse boterham, een heerlijk gebakje of een uitgebreide ontbijtservice: de webshop van Banketbakkerij Oonk heeft het. De betaling kan je gelijk veilig via Ideal voldoen of je kiest ervoor om in de winkel te betalen.

Bezorgteam

Je hebt het busje van Oonk vast wel eens zien rijden, want het bezorgteam rijdt iedere dag om alles op tijd bij de klant te krijgen. Bestellingen kunnen vanaf 8.30 uur geleverd worden en de bezorgkosten zijn 5,05 euro. Bestel je voor meer dan 35,- euro dan zijn de bezorgkosten gratis.

Gebak online bestellen

Wil jij iemand verrassen met een slagroomtaart met foto? Ook zo’n taart kun je via Oonk’s webshop bestellen. Upload je foto via de website, voeg eventueel een tekst toe en geef aan wat er in de vulling en aan de zijkant van de taart mag komen. Kies je bijvoorbeeld voor nootjes of toch liever voor chocolade? Jij mag het zeggen!

Assortiment en aanbiedingen

De webshop van Banketbakkerij Oonk is altijd up to date, dus ook de meest recente aanbiedingen vind je online. Dus maak het jezelf gemakkelijk en plaats gelijk je eerste bestelling via de webshop.

Geef online je bestelling door voor 22.00 uur s avonds en het staat de volgende dag voor je klaar

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Banketbakkerij Oonk Enschede. Meer over Banketbakkerij Oonk Enschede ontdekken?

Banketbakkerij Oonk Enschede bakkers

Nu gesloten08:00 - 18:00

Kuipersdijk 21, Enschede

Bekijk meer:bakkers

adv.