Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van fruitige drive-in tot groente aan huis: zo steun jij deze marktkooplui

Aangeboden door CVAH 1 april 2020
Om de snelle verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, mogen er sinds 28 maart maximaal tien kramen op de dinsdag- en zaterdagmarkt in Enschede staan. Dit betekent trouwens niet dat je bij de overige marktkramen niet terecht kan. Kijk maar eens mee naar deze creatieve oplossingen.
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Drive-in bij Luitenfruit

Luitenfruit heeft een pakhuis aan de Najaarsweg 5 in Enschede. Iedere dinsdag en zaterdag ben je tussen 9.00 uur en 16.00 uur welkom om met je auto of fiets door hun drive-in te rijden. Je geeft je bestelling door aan het personeel, de nodige vitamientjes worden vervolgens achterin je auto gelegd en als laatste kun je (bij voorkeur met pin) betalen.

Ga je de deur liever niet uit? Ook daar heeft het team van Luitenfruit iets op bedacht. Zo bezorgen zij jouw bestelling op zaterdag aan huis. Let op, je moet je bestelling wel één dag van tevoren doorgeven via deze link.

Video bekeken? Swipe dan door naar de volgende pagina voor de volgende groenteman!

Markthal van Pascal Voerman

Iedere dinsdag en zaterdag kun je tussen 9.00 uur en 16.00 uur bij de markthal van Pascal Voerman terecht. Je vindt zijn markthal aan de Kanaalstraat 325 in Enschede. De vloer is afgetekend, zodat je altijd anderhalve meter afstand kunt bewaren. Ook worden de winkelmandjes na ieder gebruik ontsmet. En heb je al gezien dat ze een machine in de markthal hebben staan die de asperges voor je schilt?

Groentebroertjes

Op zaterdag kun je tussen 8.00 uur en 15.00 uur terecht bij de loods van de Groentebroertjes. Zij zitten aan de Lenteweg 92a in Enschede. Maak het jezelf helemaal gemakkelijk door je bestelling op vrijdag te sturen naar [email protected], dan staat het de volgende dag al voor je klaar. Tevens is het in overleg mogelijk om je bestelling thuis te laten bezorgen.

Erwin van Asselt Groenten & Fruit

Erwin van Asselt bezorgt dagelijks groenten en fruit aan huis. Je geeft je bestelling telefonisch of via Whatsapp door op het nummer 06-51201814 en je hebt het de volgende dag al in huis. Fijn extraatje: bij besteding vanaf €10,- betaal je geen bezorgkosten.

Appeltje

Elke zaterdag ben je tussen 10.00 uur en 15.00 uur welkom in de loods van Appeltje aan De Reulver 92 in Enschede. Het is ook mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Appeltje beschikt over een eigen bezorgservice en je kunt er ook voor kiezen om de bestelling zelf af te halen in de loods. Meer informatie over verzenden, bezorgen en afhalen vind je hier.

De Groot A.G.F.

Het pakhuis van De Groot A.G.F. aan de Lenteweg 98 is iedere zaterdag, maandag en dinsdag tussen 12.00 uur en 17.00 uur geopend. Bezorging in Enschede en Glanerbrug is overigens ook mogelijk. Je kunt je bestelling doorgeven via 06-22212674 en dan wordt dit op zaterdag bezorgd.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door CVAH. Meer over CVAH ontdekken?

CVAH markten

Bekijk meer:markten
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.