Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van cocktail proeverij tot high tea: Fellini is the place to be!

Aangeboden door Fellini 10 september 2020

Heb je zin om samen met vrienden buiten de deur iets leuks te gaan doen? Met een uitje dat gepaard gaat met eten en drinken zit je altijd goed! Wat dacht je bijvoorbeeld van gin-tonic proeverij of een lekkere high tea als babyshower? Bij Fellini is het allemaal mogelijk.

Bij deze horecazaak hoef je je niet druk te maken over een maximale groepsgrootte, want Fellini is zeer ruim opgezet. Zelfs als je met een grotere groep bent is het mogelijk om op gepaste afstand bij elkaar te zitten. En dat is wel zo prettig als je met meer dan zes personen iets leuks wilt gaan doen!

Cocktail proeverij

Een van de dingen die je bij Fellini zou kunnen doen, is een cocktail proeverij bestellen. Deze leuke proeverij is al vanaf twee personen te reserveren. Je krijgt dan drie heerlijke cocktails geserveerd en uiteraard is het ook mogelijk om alcoholvrije cocktails te bestellen. Daarnaast krijg je bij deze proeverij een uitgebreide borrelplank met allemaal lekkere hapjes.

High tea

Een andere aanrader is de high tea. Ook de high tea is vanaf twee personen te reserveren. Dit is bijvoorbeeld erg gezellig om eens samen met vriendinnen te doen of als babyshower. Van scones en muffins tot snackpizza’s en tiramisu, er is voor ieder wat wils.

Gin-tonic proeverij

Ben jij niet zo van de cocktails, maar zeg je geen nee tegen een goeie gin-tonic? Geniet dan van een heerlijke gin-tonic proeverij! Net zoals bij de cocktail proeverij krijg je bij deze proeverij drie verschillende gin-tonics en een fijne borrelplank.

Uitgebreid dineren voor slechts €32,-

Wil je liever met vrienden dineren? Ook dat kan bij Fellini! Naast de reguliere menukaart bieden zij ook een aantrekkelijk geprijsd driegangendiner aan. Voor slechts €32,- kun je uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten kiezen én dit bedrag is inclusief twee drankjes (bier/fris/wijn).

Houd de agenda in de gaten

Verder organiseert Fellini regelmatig originele evenementen, zoals dinnershows. Check daarom hun Facebookpagina voor het overzicht van aankomende events om op de hoogte te blijven.

Sinds kort staat de cocktail proeverij bij Fellini op de kaart. Foto: Fellini Enschede
De borrelplank van Fellini is erg uitgebreid
Met wie ga jij binnenkort genieten van een driegangenkeuzemenu van Fellini?

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Fellini. Meer over Fellini ontdekken?

Fellini italiaanse restaurants

Vandaag gesloten

Bolwerkstraat 2, Enschede

Bekijk meer:italiaanse restaurants

adv.