Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van bokkenpootjes drip cake tot blueberry cheese brûlée: deze Instagram-waardige taarten wil je hebben!

Aangeboden door MultiVlaai 24 februari 2020

Heb jij binnenkort iets te vieren? Dan mag een lekkere en Instagram-waardige taart natuurlijk niet ontbreken! Met de volgende taarten van MultiVlaai maak jij gegarandeerd indruk op je visite. En zo’n complete taart heb je al voor minder dan twee tientjes.

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Bitterkoekjes drip cake

Je kent MultiVlaai waarschijnlijk al vanwege hun heerlijke Limburgse vlaaien, maar ze hebben nog meer lekkers in het assortiment. Zo kun je er sinds kort ook drip cakes bestellen. Je haalt acht royale stukken uit de taart en er zijn verschillende smaken verkrijgbaar. Neem bijvoorbeeld deze bitterkoekjes drip cake. De bitterkoekjesbavarois is lekker luchtig, dus probeer een tweede stuk maar eens te weerstaan!

drip cake bitterkoekjes

Classic blueberry cheese brûlée

Wist je dat MultiVlaai grensoverschrijdend is? Al het gebak binnen The Real American Bakery-lijn wordt namelijk rechtstreeks vanuit de Verenigde Staten naar Nederland geëxporteerd. Deze blueberry cheese brûlée ziet er niet alleen prachtig uit, hij smaakt ook nog eens heerlijk! Je hoeft overigens geen hele taart te bestellen, hij wordt ook per punt verkocht. Voor één zo’n stukje betaal je €2,95.

blueberry cheese brulee

Roze koeken drip cake

Is roze jouw lievelingskleur? Dan is de roze koeken drip cake echt iets voor jou! Je hebt al zo’n kleurrijke taart bij jou op tafel staan voor €19,99.

 

drip cake roze koeken

De Bijenkorf

Speciaal voor MultiVlaai heeft de Bijenkorf Patisserie een aantal overheerlijke taartjes ontwikkeld. Ook deze taarten kosten €19,99 en zijn verkrijgbaar in de smaken tiramisu, frambozen en chocolademousse. De taarten zijn gedecoreerd met macarons en chocolade krullen.

multivlaai de bijenkorf taart

Red velvet cake

Wat is er beter dan één taartlaag? Je raadt het al: meerdere taartlagen! Deze red velvet cake is gevuld met een chocolade truffel vulling en heeft een witte topping van roomkaas. Ook deze taart kun je per stuk bestellen en hiervoor betaal je €5,79 per punt. Uit een hele taart kun je veertien stukken halen.

red velvet cake

Stroopwafel drip cake

De stroopwafel drip cake is zo mooi, dat het bijna zonde is om de taart aan te snijden. Maak daarom veel foto’s van de drip cake, zodat je er later nog weer eens naar kunt kijken.

drip cake stroopwafel

Vegan taartjes

Zit er bij jouw visite iemand tussen die veganist is? Ook aan hen heeft MultiVlaai gedacht, want deze winkel heeft ook vegan gebak in het assortiment! Het citroen gebakje bestaat uit een spekkige cakebodem met een plantaardige citroen banketbakkersroom en een dun laagje witte suiker. Het aardbeien taartje bestaat uit een veganistische aardbeienmousse tussen laagjes van chocolade biscuitgebak met aardbeien. Om je vingers bij af te likken!

vegan taartjes Multivlaai_2

Bokkenpootjes drip cake

Om de keuzestress compleet te maken, voegen we ook nog even de bokkenpootjes drip cake aan dit lijstje toe. Ben je benieuwd wat MultiVlaai nog meer in het assortiment heeft? Breng dan een bezoekje aan de winkel of kijk even op de website voor het complete overzicht.

drip cake bokkenpootjes


Meer over MultiVlaai ontdekken?

MultiVlaai bakkers

Gesloten07:30 - 18:00

Kuipersdijk 55, Enschede

Bekijk meer:bakkers
Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.