Unieke feestlocatie in Enschede: het schitterende bijgebouw van het klooster

Aangeboden door Mister Pancake 17 april 2019

Ben jij op zoek naar een unieke feestlocatie voor een kinderfeestje, verjaardag, jubileum of trouwerij? Neem dan eens een kijkje bij Mister Pancake. Dit schitterende bijgebouw van het klooster kan namelijk ook ingericht worden voor elke feestelijke aangelegenheid.

Sfeervolle ruimte

Robuuste houten balken, een gewelfd plafond en grote kroonluchters geven deze bijzondere locatie veel karakter en sfeer. Je ziet in één oogopslag waarom eigenaar Michel Nachtegaal verliefd is geworden op dit pand. In 2014 is hij hier zijn pannenkoekenrestaurant Mister Pancake begonnen en daarnaast biedt hij ook de mogelijkheid om de ruimte te verhuren als feestlocatie. “Alles is mogelijk en bespreekbaar en samen zorgen we ervoor dat jouw feest onvergetelijk wordt,” zegt Michel.

All inclusive barbecue arrangement

Niet alleen de binnenkant van het pand is mooi, deze locatie beschikt ook over een ruim en zonnig terras. Zo kun je het terras ook afhuren voor een all inclusive barbecue arrangement. Met de ICE BUCKET BBQ kun je voordelig genieten van zeven verschillende soorten vlees, een compleet saladebuffet en onbeperkt drinken (bier/fris/wijn). Alle dranken blijven heerlijk koel doordat ze in ijsbakken bewaard worden. Kinderen hoeven zich niet te vervelen, want er zijn leuke speeltoestellen aanwezig.

huifkartocht mister pancake

Huifkar arrangement

Maak een etentje bij Mister Pancake nóg leuker door het huifkar arrangement te boeken. Leuk om bijvoorbeeld als familieuitje te doen! De luxe paardentram vertrekt vanaf Mister Pancake en rijdt door het Aamsveen naar Erve Knollenhoeve. Hier krijg je iets te drinken met een plak ambachtelijke Twentse krentenwegge en na 20 minuten rijdt de huifkar terug naar Enschede. Schuif vervolgens aan bij de gereserveerde tafel en geniet van de lekkere pannenkoeken van Mister Pancake.

Kinderfeestje

Pannenkoeken zijn onmisbaar bij een kinderfeestje en hoe leuk is het om je eigen pannenkoek met de kok te bereiden? Zorg dat de kinderen nog wel wat ruimte overlaten voor een toetje, want ze mogen hun eigen ijsje samenstellen. Ook krijgt elk kind nog een cadeautje uit de schatkist.

Pannenkoeken op locatie

Tenslotte kun je er ook nog voor kiezen om de pannenkoekentruck van Mister Pancake naar jouw feestlocatie te laten komen. Neem contact op met Mister Pancake en informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

De pannenkoekentruck van Mister Pancake
Een zonnig terras
Ook voor huwelijken is Mister Pancake een geschikte locatie
De kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin
Foto: Unsplash

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Mister Pancake. Meer over Mister Pancake ontdekken?

Mister Pancake restaurants en horeca

Nu gesloten11:30 - 20:00

Gronausestraat 710B, Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.