Wist je dat SPAR City ook aangesloten is bij Too Good to Go?

Aangeboden door Spar City (Marktstraat) 6 mei 2019

Maak jij al gebruik van de Too Good to Go app? Met deze handige app kun je niet alleen voor een prikkie eten ophalen, je gaat ook nog eens voedselverspilling tegen. Meerdere bedrijven in Enschede hebben zich al aangesloten en SPAR City is één van de winkels waar je terecht kan.

Too Good to Go

Voedsel dat anders aan het einde van de dag wordt weggegooid, wordt tegen een gereduceerde prijs aangeboden in een zogenaamde Magic Box. Als je zo’n box koopt, is het iedere keer weer een verrassing wat je krijgt. Dit kan dus een mix zijn van smoothies, zuivel, brood, zoete lekkernijen, groente, fruit en salades.

SPAR City

De Magic Box van SPAR City kost slechts 3,99 euro en dit bedrag betaal je eenvoudig via iDEAL. In de app van Too Good to Go zie je precies hoeveel Magic Boxen er nog beschikbaar zijn, wanneer de laatste verkocht is en rond welk tijdstip je jouw Magix Box kunt ophalen.

Ga vervolgens met jouw telefoon naar de servicebalie van SPAR City, want hier wordt jouw digitale bon gecontroleerd. Neem je eigen herbruikbare tas mee om de geredde boodschappen in te doen. Hoeveel er in de Magic Box zit, verschilt van dag tot dag. Krijg je niet alles op? Deel het dan met die leuke collega of jouw vriendelijke buren.

PostNL Pakketpunt

Handig! SPAR City heeft sinds kort ook een PostNL Pakketpunt

Wanneer je regelmatig iets online besteld, weet je hoe handig een PostNL Pakketpunt kan zijn. Sinds ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Spar City (Marktstraat). Meer over Spar City (Marktstraat) ontdekken?

Spar City (Marktstraat) supermarkten

Nu open07:00 - 22:00

Marktstraat 13, Enschede

Bekijk meer:supermarkten

adv.