Tof! Bij Paddy’s kan je eten met onbekenden

Door Charmain Zwijnenberg 15 januari 2019

Nieuwe mensen ontmoeten is hartstikke leuk, maar ook lastig. Want waar vind je ze? Nou, bij Paddy’s bijvoorbeeld! Het eetcafé aan de Oude Markt organiseert vanaf 16 januari elke laatste woensdagavond van de maand een ‘samen eten-avond’ met onbekenden.

Nee, het is geen datingavond! De insteek is dat je informeel in contact komt met mensen die ook alleen zijn. Een plek waar je een gezellige avond hebt zonder verdere verwachtingen. Lekker samen tapas eten en kletsen. “Veel mensen zijn alleen, maar durven niet goed in hun eentje ergens naar toe te gaan. Bij ons kan je de woensdagavond doorbrengen met mensen die ook allemaal alleen zijn,” verklaart Marianne, de manager van Paddy’s.

Interesses uitwisselen

Hoe zo’n avond eruit ziet? Marianne: “Je zit samen aan een grote tafel met mensen die elkaar allemaal niet kennen. Het voorstelrondje doen wij en daarna kan je met elkaar kennismaken en interesses uitwisselen.” En dat onder het genot van heerlijke tapas natuurlijk.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat Paddy’s een avond als deze organiseert. “We hebben dit met kerst ook gedaan en dat was een groot succes. Er kwamen veel mensen op af en de reacties waren allemaal positief,” vertelt Marianne. “Ook nu zitten we al op ruim tien aanmeldingen.”

Aanschuiven?

Lijkt het je leuk om aan te schuiven? De eerste avond is op woensdag 16 januari om 18.00 uur. Aanmelden kan telefonisch via 053-432 80 88 of via deze site. Je betaalt €19,50, exclusief drankjes.


Meer over Paddy’s ontdekken?

Paddy’s cafés

Nu gesloten12:00 - 04:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Oude Markt 12, Enschede

Bekijk meer:cafés

adv.