Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tip! Hier in Enschede bestel je malse spareribs (en scoor je gratis extraatjes)

Aangeboden door Spare Rib Express 9 september 2020

Loop je al te watertanden als je alleen al aan spareribs dénkt? Dan word je vast en zeker wild van de heerlijk gemarineerde ribs van Spare Rib Express. En het fijne is: als je bij deze horecazaak aan de Kuipersdijk bestelt, spaar je voor gratis lekkere extraatjes.

De spareribs van Spare Rib Express zijn zo mals en sappig dat ze nog net niet van het bot vallen. Het geheim? De spareribs worden elke dag vers bereid volgens een uniek recept dat in 1992 is ontwikkeld. Daarnaast werkt de horecazaak alleen met de meest vleesrijke ribs en worden de marinades met verse ingrediënten op smaak gebracht.

Niet alleen spareribs

Kun jij niet wachten om de spareribs te proeven, maar heeft je partner liever een andere maaltijd? Geen reden voor ruzie. Bij Spare Rib Express kun je namelijk ook terecht voor juicy hamburgers en vis- en kipgerechten. En ook aan je vegetarische huisgenoot is gedacht, want op het menu staan ook vega en vegan burgers. Verder kun je kiezen uit verschillende soorten bijgerechten: van een maiskolf met roomboter tot gegratineerde aardappeltjes.

Spare Rib Express

Gratis extraatjes

Als je via de website van Spare Rib Express bestelt en een gratis vip-account aanmaakt spaar je direct voor lekkere extraatjes. Bij elke bestelling spaar je punten, waarmee je uiteindelijk een gratis stokbroodje, een bak Ben & Jerry’s ijs of zelfs een hamburger cadeau krijgt. Daarnaast ontvang je als vip-klant korting op bepaalde producten. Als je je maaltijd vervolgens zelf aan de Kuipersdijk 66 afhaalt ontvang je ook nog een stempel op je stempelkaart. Volle kaart? Dan ga je met een kilo gratis spareribs naar huis. Goede deal toch?

Spare Rib Express

Thuisdiner

Spare Rib Express is een afhaal- en bezorgrestaurant, maar je kunt ook aan een van de tafeltjes plaatsnemen. Kies je er toch voor om je gerecht thuis te laten bezorgen of af te halen? Dan wordt je maaltijd verpakt in een mooie doos waarin je naast je gerecht ook een tandenstoker, een verfrissend doekje en pepermuntjes vindt. Kinderen krijgen een speciale kids box met een speelgoedje erin. Aan alle details is dus gedacht. Hier bekijk je het complete menu. Enige wat je dan nog hoeft te doen is de tafel feestelijk te dekken en te genieten van een hemels thuisdiner.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Spare Rib Express. Meer over Spare Rib Express ontdekken?

Spare Rib Express restaurants en horeca

Gesloten16:30 - 21:00

Kuipersdijk 66 , Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.