Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ga je liever niet de deur uit? Laat je lunch dan bezorgen!

Aangeboden door Spar City (Marktstraat) 16 maart 2020

Dat SPAR City lekkere broodjes, maaltijdsalades en verse smoothies verkoopt wist je waarschijnlijk al. Maar ben je ook al op de hoogte van de bezorgservice van SPAR City? Deze supermarkt in het centrum van Enschede is namelijk aangesloten bij Uber Eats, dus voor een lekkere werklunch hoef jij de deur niet meer uit!

Werp eens een blik op de broodtrommels van je collega’s. De kans is groot dat de meerderheid tijdens de lunch een simpel bammetje met kaas opeet. Maar hoe leuk zou het zijn als je eens per week van een uitgebreidere werklunch kunt genieten? En veel hoeft het niet te kosten, want voor minder dan €5,- heb je al een luxe broodje, maaltijdsalade of een lunchpakket.

Van vers belegde broodjes tot mini pizza’s

Op de menukaart van SPAR City vind je diverse broodjes, snacks, maaltijdsalades, lunchpakketten en dranken. Zo heb je al een broodje carpaccio voor slechts €4,- of een maaltijdsalade met gegrilde kip voor €4,25. Vergeet niet om nog wat ruimte over te laten voor een lekkere snack, zoals een American cookie, havermoutkoek of een vanille rol. Uiteraard zijn er ook gezondere opties mogelijk, zoals een bakje met watermeloen of kokosstukjes.

lunch bezorgen SPAR City

Laat je lunch eenvoudig bezorgen

Je hoeft niet zelf op de fiets te stappen om de lunch op te halen, want de bezorger van Uber Eats levert de bestelling gewoon op iedere gewenste locatie af. En laten we wel wezen, die optie is momenteel erg aantrekkelijk.

Download de app

Kan jij niet wachten om een lunch van SPAR City te laten bezorgen? Download dan de Uber Eats app en plaats je bestelling. In de app vind je alle aangesloten restaurants en hun menukaart. Selecteer waar je zin in hebt en betaal vervolgens via iDEAL, creditcard of PayPal. Net zoals bij de taxiservice van Uber kun je volgen waar de koerier zich op dat moment bevindt. Ideaal!

Zeven dagen per week

Ook aan de mensen die weekenddiensten draaien is gedacht, want SPAR City bezorgt zeven dagen per week. Van maandag tot en met zaterdag kun je tussen 11.30 uur en 20.00 uur bestellen en op zondag van 12.00 uur tot 20.00 uur. Voor de bezorgkosten wordt €2,95 gerekend en er geldt een toeslag van €2,- voor bestellingen van minder dan €10,-. Eet smakelijk!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Spar City (Marktstraat). Meer over Spar City (Marktstraat) ontdekken?

Spar City (Marktstraat) supermarkten

Gesloten12:00 - 22:00

Marktstraat 13, Enschede

Bekijk meer:supermarkten

adv.