Romantisch uit eten met Valentijnsdag doe je natuurlijk bij Humphrey’s

Aangeboden door Humphrey’s 8 februari 2019

Ben jij op zoek naar een restaurant met een romantische sfeer in Enschede voor Valentijnsdag? Reserveer dan snel een tafeltje bij Humphrey’s! Dit is tevens een mooi moment om hun nieuwe menukaart uit te proberen.

Love is in the air

Luxe pluche stoelen, romantisch kaarslicht, kroonluchters met rode kapjes en veel gouden en rode elementen. Eén ding is zeker: het is echt een beleving om te dineren bij Humphrey’s. Tel daar een heerlijk 3-gangen keuzemenu bij op en je hebt gegarandeerd een geslaagde Valentijnsdag.

Nieuwe menukaart

Om de twee maanden introduceert Humphrey’s een nieuwe menukaart. Zo ben je het hele jaar door verzekerd van de lekkerste seizoensgebonden gerechten. Wanneer je met Valentijnsdag uit eten gaat, heeft de nieuwe menukaart net zijn intrede gemaakt.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een hartige soes gevuld met een roquefortmousse met gegrilde paprika, peer en een salade van spinazie? Of een huisgemaakte terrine van boerderijvarken in strudeldeeg?

Ook van de gebakken verse heilbot op een soufflé van zalm met een Hollandse garnalensaus loopt het water ons spontaan in de mond. Om over de chocoladefondant met verse perencompote nog maar te zwijgen. Je hoort het al, er is genoeg lekkers om uit te kiezen. Tip: bestel beiden iets anders, zodat je de gerechten romantisch kunt delen.

Reserveren

Valentijnsdag is een populair moment om met je geliefde uit eten te gaan, dus reserveer in ieder geval alvast een tafeltje. Het 3-gangen keuzemenu kost € 29,50 per persoon. Eet smakelijk!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Humphrey’s. Meer over Humphrey’s ontdekken?

Humphrey’s restaurants en horeca

Nu open10:00 - 22:00

Oude Markt 3, Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.