Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

[email protected]: hier bestel je een uitgebreide paasbrunch vanaf €15,- p.p.

Aangeboden door Gastrobar Bij Rozendaal 2 april 2020

Had jij eigenlijk al plannen gemaakt om met Pasen buiten de deur te brunchen? Vanwege de verlenging van de coronamaatregelen gaat dat helaas niet meer door. Maar niet getreurd, bij Gastrobar bij Rozendaal kun je een uitgebreide paasbrunch voor thuis bestellen.

Middenin de wijk Roombeek staat de voormalige textielfabriek het Rozendaal. Dit is één van de weinige fabrieken die de vuurwerkramp van 13 mei 2000 overleefde. “Vroeger werden hier poetsdoeken gemaakt, maar nu is de voormalige textielfabriek hét adres voor catering in alle soorten en maten, een prachtige locatie voor een bijzonder feest en culinaire hoogstandjes,” legt eigenaar André Driezen uit.

Paasbrunch voor thuis

Gastrobar bij Rozendaal blijft vanwege het coronavirus tot nader orde gesloten, maar stilzitten doet het team zeker niet. In de tussentijd wordt er hard gewerkt aan een nieuwe lunchkaart. Ook is het mogelijk om in deze periode elke zaterdag en zondag een high tea af te halen.

Voor de paasdagen heeft Gastrobar bij Rozendaal niet één maar drie verschillende brunches samengesteld. Zo heb je al een smaakvolle paasbrunch vanaf €15,- per persoon. Beleg je mini-broodje bijvoorbeeld lekker met gerookte zalm, tapenade of carpaccio. En wat dacht je daarnaast van een frisse vers fruit salade en camembert met vijgentoast?

Wil je uit meer lekkernijen kunnen kiezen? Ga dan voor optie twee voor €22,50 per persoon. Deze paasbrunch bestaat onder andere uit een lekkernijenplank met tonijnsalade, gamba’s, diverse kaassoorten en een mini quiche lorraine. Kortom, keuze genoeg!

Voor €32,50 kun je het avondeten van die dag beter overslaan, want de derde optie is nóg uitgebreider. Denk aan een knabbelplank met diverse dips, drie koude tapas, drie warme tapas en drie dessert tapas. En zoals je van Gastrobar bij Rozendaal gewend bent, wordt alles met de grootste aandacht bereid.

Paasbrunch bestellen

Geef je reservering door vóór zaterdag 11 april 13.00 uur. Dit kan via [email protected].nl of bel naar 06-53392496. Alle lekkernijen staan op het afgesproken tijdstip klaar bij het uitgiftepunt van Gastrobar bij Rozendaal. Je kunt je pinpas thuislaten, want je ontvangt namelijk een Tikkie om de betaling af te ronden. Ideaal!

Wil je in deze ‘corona-tijd’ een high tea af halen bij Gastrobar bij Rozendaal? Ook dan wordt dezelfde bestel- en betaalwijze gehanteerd. De high tea kost €21,- per persoon en bestaat uit verschillende theesoorten, zoete en hartige lekkernijen en drie bijzondere tapasgerechtjes. Eet smakelijk en vrolijk Pasen allemaal!

catering gastrobar bij rozendaal_6

Catering op maat: van walking dinner tot moleculair koken met vloeibare stikstof

Catering op maat betekent voor Gastrobar bij Rozendaal een stuk totaalbeleving. Van aankleding tot d...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Gastrobar Bij Rozendaal. Meer over Gastrobar Bij Rozendaal ontdekken?

Gastrobar Bij Rozendaal restaurants en horeca

Geopend10:00 - 20:30

Het Rozendaal 10 , Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.