Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Paasbrunch 2020: de leukste adresjes in Enschede

Door Rebecca de Graaf 11 maart 2020

Een paasbrunch is bij veel mensen favoriet. Wanneer je geen zin hebt om zelf in de keuken te staan, kun je ook bij een van de volgende horecazaken terecht voor een uitgebreide paasbrunch in Enschede. Vrolijk Pasen!

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Update 1 april

Alle coronamaatregelen die zouden gelden tot 6 april, zijn nu verlengd tot en met 28 april. Dit betekent dat de paasbrunches die eerder in dit lijstje werden genoemd, helaas niet meer door kunnen gaan. Gelukkig zijn er wel een aantal bedrijven in Enschede waar je een paasbrunch kunt bestellen.

U Parkhotel

Op eerste paasdag serveert het U Parkhotel vanaf 11.30 uur een uitgebreide paasbrunch. Het buffet bestaat uit diverse broodsoorten, beleg, salades, soepen en warme gerechten. Zorg ervoor dat je nog wel wat ruimte overlaat voor het toetje, want als afsluiter kun je nog langs het grand dessertbuffet lopen. De paasbrunch kost €28,50 per persoon. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis en voor kinderen in de leeftijd 5-12 jaar wordt €14,25 gerekend. Je kunt via deze link reserveren.

paasbrunch U Parkhotel
Foto: Facebook U Parkhotel

Meer over U Parkhotel ontdekken?

U Parkhotel hotels

GeopendHele dag

De Veldmaat 8, Enschede

Bekijk meer:hotels

Brasserie Willemientje

Op beide paasdagen organiseert Brasserie Willemientje een uitgebreide paasbrunch voor €17,50 per per persoon. De paasbrunch wordt geserveerd tussen 09.00 uur en 13.00 uur. Je kunt kiezen uit verschillende broodsoorten en beleg, lekkere eiergerechten, gebakken spek, vers fruit en yoghurt met diverse toppings. Ook gluten- en lactosevrije opties zijn mogelijk, hier wordt een meerprijs van €2,50 voor gerekend. Reserveren is verplicht en kan via [email protected]

willemientje paasbrunch


Meer over Brasserie Willemientje ontdekken?

Brasserie Willemientje lunch

Gesloten10:00 - 21:00

De Heurne 16a, Enschede

Bekijk meer:lunch

Fellini

Op eerste en tweede paasdag kun je tussen 10.00 uur en 13.00 uur onbeperkt genieten van diverse broodjes, beleg en warme gerechten. Zoals je van Fellini gewend bent, wordt de paasbrunch in buffetvorm gepresenteerd. Volwassenen betalen €22,50 per persoon en voor kinderen tot 12 jaar betaal je €11,-. Kinderen tot 3 jaar eten gratis en er is voor de kleintjes een gezellige smikkelhoek aanwezig. Wees zeker van een tafeltje door je reservering telefonisch door te geven via 053 436 3399.

paasbrunch in enschede
Foto ter illustratie. Bron: Unsplash

Meer over Fellini ontdekken?

Fellini italiaanse restaurants

Gesloten10:00 - 00:00

Bolwerkstraat 2, Enschede

Bekijk meer:italiaanse restaurants

puntoPASTA

Op eerste paasdag serveert puntoPASTA tussen 10.00 uur en 17.00 uur en tweede paasdag tussen 10.00 uur tot 15.00 uur een paasbrunch met een uitgebreid dessertbuffet. Volwassenen betalen €16,95 per persoon en voor kinderen (4 tot 12 jaar oud) betaal je €10,95. Kinderen tot en met 3 jaar eten gratis. Voor deze brunch is het belangrijk om op tijd te reserveren!


Meer over PuntoPASTA ontdekken?

PuntoPASTA restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 22:00

Hendrik Jan van Heekplein 62, Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca

Van der Valk Hotel Enschede

Op eerste en tweede paasdag staat er tussen 11.00 uur 14.00 uur een paasbrunch voor je klaar bij het Van der Valk Hotel Enschede. Je wordt welkom geheten met een glaasje bubbels en daarna wordt het enorme buffet geopend. Zorg dat je nog wel wat ruimte overlaat, want de paasbrunch wordt afgesloten met een grand dessertbuffet. Kosten: €37,50 per volwassene en voor kinderen tussen 5 en 12 jaar wordt €17,50 gerekend. Reserveren kan via deze link.

paasbrunch van der valk enschede
Foto: Facebook Van der Valk Hotel Enschede

Meer over Van der Valk Hotel Enschede ontdekken?

Van der Valk Hotel Enschede hotels

GeopendHele dag

Zuiderval 140, Enschede

Bekijk meer:hotels

Mister Pancake

Op eerste paasdag serveert Mister Pancake tussen 11.00 uur en 13.00 uur een lekkere paasbrunch met live cooking. Volwassenen betalen €21,95 per persoon en voor kinderen van 4 tot 13 jaar betaal je €11,- euro. Kinderen tot en met 3 jaar eten gratis. Leuk extraatje: ergens in het pannenkoekenrestaurant ligt een gouden ei verstopt. Voor degene die hem vindt, staat een smakelijke verrassing te wachten. Reserveren kan via deze link.


Meer over Mister Pancake ontdekken?

Mister Pancake restaurants en horeca

Gesloten11:30 - 20:00

Gronausestraat 710B, Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca

IJssalon Heinink

IJsalon Heinink serveert geen paasbrunch, maar een paas high tea. Je kunt een tafeltje reserveren voor eerste en tweede paasdag, of je laat de paas high tea thuis bezorgen. Kosten: €17,50 per persoon en voor kinderen tot en met 10 jaar wordt €7,50 gerekend. Reserveren is verplicht en kan via [email protected]

paas high tea ijssalon heinink
Foto: Facebook IJssalon Heinink

Meer over IJssalon Heinink (Wethouder Elhorststraat) ontdekken?

IJssalon Heinink (Wethouder Elhorststraat) ijssalons

Gesloten10:30 - 17:00 *

Wethouder Elhorststraat 2, Enschede

Bekijk meer:ijssalons

Sam Sam

Zowel op eerste als tweede paasdag organiseert Sam Sam overdag een paasbrunch. De basis brunch kost €12,50 per volwassene en voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar wordt €6,50 gerekend. Je kunt de basis brunch uitbreiden met bijvoorbeeld American pancakes of gepocheerde eieren met gerookte zalm. Hier wordt een meerprijs voor gerekend. Het complete overzicht en de reserveer-button vind je hier.

paasbrunch sam sam
Foto: Facebook Sam Sam

Meer over Sam Sam ontdekken?

Sam Sam cafés

Gesloten09:30 - 00:00

Oude Markt 15-17, Enschede

Bekijk meer:cafés

Paasbrunch 2020 in Enschede

Dit lijstje wordt verder aangevuld zodra er meer paasbrunches in Enschede bekend zijn gemaakt.

Lees ook

paasverhaal-in-het-twents

Paasverhaal in ’t Twents

Wat de betekenis achter Kerstmis is, weten veel mensen wel. Maar wat gebeurt er ook alweer precies m...
Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.