Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ideaal! IJssalon Heinink bezorgt heerlijke paas high tea aan huis

Aangeboden door IJssalon Heinink (Wethouder Elhorststraat) 1 april 2020

Ben jij er nog niet helemaal uit wat je dit jaar met Pasen gaat doen? Een paasbrunch buiten de deur wordt momenteel een beetje lastig, maar gelukkig heeft IJssalon Heinink daar iets op bedacht. Zij bezorgen namelijk een heerlijke paas high tea aan huis!

Je kent IJssalon Heinink vast al vanwege hun ambachtelijke ijs, maar daarnaast kun je er ook terecht voor belegde broodjes. Ook kun je hier op locatie – zodra de coronacrisis het weer toelaat – gezellige workshops volgen en kinderfeestjes houden.

ijssalon heinink
IJssalon Heinink zit aan de Wethouder Elhorststraat 2 in Enschede

Paas high tea

Heb jij geen zin om met Pasen zelf in de keuken te staan? Laat je dan ontzorgen door een paas high tea bij IJssalon Heinink te bestellen. Deze high tea kost €17,50 per persoon en voor kinderen tot en met 10 jaar wordt €7,50 gerekend. De paas high tea is zowel op eerste als tweede paasdag te bestellen.

Van verschillende belegde broodjes en mini saucijzen tot aan heerlijke gebakjes en appelflappen: er is voor ieder wat wils! Het team van IJssalon Heinink werkt niet met een standaard assortiment, want ze hebben iedere keer weer andere overheerlijke producten in huis. “Zo is het steeds weer een verrassing wat je krijgt”, zegt eigenaresse Monique enthousiast.

Tekst gaat verder onder foto’s

Zoveel lekkers om uit te kiezen!

Op tijd bestellen

Wacht niet tot het laatste moment, maar geef je bestelling tijdig door via [email protected]. Op deze manier weten zij precies hoeveel paas high tea’s ze moeten klaarmaken en wat de handigste bezorgroute is. Zo kan iedereen op tijd van al dat lekkers genieten.

Krijg jij bij het zien van al die foto’s al trek en heb je geen zin om tot Pasen te wachten? IJssalon Heinink bezorgt nog meer lekkere dingen aan huis. Wat dacht je bijvoorbeeld van een snackbox voor twee personen met verschillende zoete en hartige lekkernijen en mini belegde broodjes voor slechts €12,50? Houd hun Facebookpagina in de gaten voor de extra bestellijst of bestel je lunch via deze link. Eet smakelijk!

bestellijst Heinink


Deze bijdrage wordt je aangeboden door IJssalon Heinink (Wethouder Elhorststraat). Meer over IJssalon Heinink (Wethouder Elhorststraat) ontdekken?

IJssalon Heinink (Wethouder Elhorststraat) ijssalons

Gesloten09:30 - 17:00 *

Wethouder Elhorststraat 2, Enschede

Bekijk meer:ijssalons

adv.