Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Om je vingers bij af te likken: 7 x deze bijzondere vlaaien moet je geprobeerd hebben

Aangeboden door MultiVlaai 6 juni 2019

Je hebt op een verjaardag ongetwijfeld weleens een stuk bananenvlaai, aardbeienvlaai of slagroomtaart van MultiVlaai bij de koffie gehad. Typisch een gevalletje van klassiekers die nooit teleurstellen. Maar wist je dat je bij MultiVlaai ook terecht kunt voor vlaaien met Nutella of Oreo-koekjes? Wij maakten een lijstje van de meest bijzondere én Instagramwaardige vlaaien.

Pagina 1 / 8
⟵ swipe swipe ⟶

Nutellavlaai

Op brood, op een pannenkoek of verwerkt in een milkshake: Nutella is natuurlijk altijd een goed idee. Wil je indruk maken op een verjaardag, dan geef je je bezoek een stuk nutellavlaai. Een vlaai met hazelnootbavaroise, een dikke laag hazelnootpasta van Nutella en een rand van stukjes hazelnoot. Loopt het water je al in de mond?

Oreovlaai

Oreo-koekjes zijn populair. 6 maart is zelfs uitgeroepen tot de Nationale Oreo Dag. Gelukkig is de oreovlaai van MultiVlaai ook de rest van het jaar verkrijgbaar.

 

oreo

Marshmallowvlaai

Hoe vrolijk is deze marshmallowvlaai? Gevuld met luchtige tompouceroom, marshmallowbavaroise en getopt met marshmallows, slagroom en smileys. Hier scoor je punten mee op een feestje!

Marshmallowvlaai

Tompoucevlaai

Kiezen tussen een stuk vlaai of een tompouce is verleden tijd met deze tompoucevlaai. Nog een voordeel: deze vlaai is ook een stuk makkelijker te eten dan een gewone tompouce.

Tompoucevlaai

 

Donutvlaai

De donutvlaai is voor de echte chocoladeliefhebbers onder ons. Een chocoladecake met chocostukjes op een roomboterbodem, overgoten met een laag chocolade én afgewerkt met… chocoladedonuts.

donutvlaai

 

Bossche Bollen vlaai

Voor Bossche Bollen hoef je echt niet naar Den Bosch af te reizen. En voor deze Bossche Bollen vlaai al helemaal niet. De vlaai heeft een krokante korstbodem en is gevuld met een stracciatellabavaroise, chocoladesoesjes en slagroom. Yum!

 

Bossche Bollen vlaai

Geslaagd-slagroomtaart

Is dat diploma na hard zwoegen ein-de-lijk binnen? Hoera! Tijd voor een feestje, met taart natuurlijk! Wat dacht je van deze heerlijke slagroomtaart met frambozen-bessenjam en vanillebavarois? Wil je de geslaagde liever verrassen met zijn of haar foto op de taart? Kan ook! De fototaarten van MultiVlaai zijn er in alle soorten en maten.

Geslaagdtaart MultiVlaai

Gratis bezorging

Heb je geen tijd om je vlaai op te halen? Geen probleem! MultiVlaai bezorgt ook aan huis én op het werk. En van maandag 10 juni t/m zaterdag 15 juni betaal je helemaal geen bezorgkosten. Handig voor als je Vaderdag of het diploma van je kind wilt vieren met een lekkere vlaai.

Als je vóór 13.00 uur via de website van MultiVlaai bestelt, dan ligt je vlaai de volgende dag tussen 8.00 en 12.00 uur al op je gebaksbordje. En je geeft zelf aan welke bezorgtijd jouw voorkeur heeft.

vlaaien MultiVlaai


Deze bijdrage wordt je aangeboden door MultiVlaai. Meer over MultiVlaai ontdekken?

MultiVlaai bakkers

Geopend08:00 - 17:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Haaksbergerstraat 358, Enschede

Bekijk meer:bakkers
Pagina 1 / 8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.