Nieuw bij SPAR City: de smoothie bowl

Aangeboden door Spar City (Marktstraat) 14 januari 2019

SPAR City Enschede is constant bezig om haar assortiment zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de consument. Daarom vind je hier sinds kort ook een heerlijke smoothie bowl in het assortiment. Dit is een gezond alternatief voor je ontbijt op basis van amandelmelk, glutenvrije haver en vers fruit.

Smoothie bowl

Voor degenen die op zoek zijn naar een gezond alternatief voor je gebruikelijke bammetje met kaas, biedt de smoothie bowl uitkomst. Dit is een kom met een smoothie (maar iets dikker dan een smoothie die je zou drinken) met allemaal lekkere toppings. Perfect als ontbijt of gezond tussendoortje. De smoothie bowls worden bij SPAR City vers bereid en zijn verkrijgbaar in de smaken Acaï, Tropical, Cinnamon en Berry.

smoothie bowl spar city enschede 2

Gezonde snacks

Naast de smoothie bowl heeft SPAR City nog veel meer gezonde opties in het assortiment. Zo vind je hier onder andere diverse snackgroentes, luxe fruitsalades en smaakvolle pokébowls. Even snel onderweg lunchen? Kies dan voor een van de verse maaltijd- of lunchsalades van SPAR City. Neem binnen plaats aan het zitje aan het raam of of buiten aan een van de statafels. Eet smakelijk!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Spar City (Marktstraat) Meer over Spar City (Marktstraat) ontdekken?

Spar City (Marktstraat) supermarkten

Nu open07:00 - 22:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Marktstraat 13, Enschede

Bekijk meer:supermarkten

adv.