Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen! 3 x 10 munten voor het Mout Bierfestival op 26, 27 en 28 juli

Aangeboden door Mout Bierfestival Enschede 4 juli 2019

Bierliefhebbers opgelet! Op 26, 27 en 28 juli 2019 kun je tijdens het Mout Bierfestival in het Volkspark genieten van meer dan 100 speciaalbieren van 16 brouwerijen, een internationale line-up met topartiesten en heerlijk eten in een intieme setting. Leuk extraatje: je kunt bij ons gratis munten winnen!

Mout Bierfestival in Enschede

Tijdens een festival wil je natuurlijk vooral genieten van leuk gezelschap, fijne muziek en een gezellige sfeer. Bij het Mout Bierfestival komt daar nog een belangrijke factor bij: speciaalbier! Het zijn namelijk niet de eerste de beste brouwerijen die in het Volkspark hun bieren aanbieden. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van de prijswinnende bieren van Bird Brewery en de lokaal gebrouwen bieren van de Twentsche Bierbrouwerij, Eanske, Stanislaus Brewskovitch, Rigters en Wentersch.

Bierproeverij

Voor de liefhebber is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een heuse bierproeverij! In vier rondes neemt auteur en Internationaal Biersommelier Arvid Bergström je mee op ontdekkingsreis tussen verschillende bieren en kazen, bieren en vleeswaren en bieren en chocola. De verschillende smaken hebben allemaal weer invloed op elkaar, super interessant! Je krijgt tijdens zo’n proeverij uitgebreid uitleg over hoe je bier kunt proeven, en over de verschillende bierstijlen, smaken en aroma’s. Tickets zijn hier verkrijgbaar of je betaalt 4 munten tijdens de proeverij.

Mout-Bierfestival-Enschede-2018-123

Deze moet je proeven

Met keuze uit meer dan 100 speciaalbieren is het misschien lastig kiezen. Daarom tippen we je alvast een paar bieren die je zeker geprobeerd moet hebben. POAR Neem van Rigters en de SunMilk van Stanislaus Brewskovitch zijn erg lekker, hebben we van de insiders gehoord. Ook Lompoc Brewing Viognier Saison van de USA Bar schijnt een toppertje te zijn. Let op, dit speciaalbiertje is niet het gehele weekend verkrijgbaar.

Oud en vertrouwd

Tenslotte werkt het Mout Bierfestival dit jaar samen met Grolsch. Dus ook voor een oud en vertrouwd biertje ben je bij het Mout Bierfestival aan het juiste adres. Om al die verschillende speciaalbieren te kunnen proberen, schaf je eenmalig voor 5,- euro een Mout bierglas aan. Het standaard glas heeft een inhoud van 15cl, maar je kan ook voor de grotere variant van 22,5cl kiezen. Drink je alleen biertjes aan de Grolsch bar? Dan hoef je geen glas te kopen en is de entree GRATIS!

Artikel gaat verder onder foto

Charmain mout bierfestival

Kinderhoek en muziek

Bij het Mout festival is de sfeer relaxt en er is voor jong en oud iets te beleven. Zo is er bijvoorbeeld een aparte kinderhoek waarbij de kids mee kunnen doen aan verschillende leuke activiteiten. Daarnaast is er ook een hoop muziek om van te genieten.

Ook trakteert Mout Enschede op één van de grootste, levende rock ’n roll culthelden: Bob Wayne. Deze eigenwijze muzikant uit Nashville, Tennessee is een echt podiumbeest. Ooit van Bluebrass gehoord? Carrie Nation and the Speakeasy uit Kansas gaan je er kennis mee laten maken. Ook Balkanova Orchestra en De Baron zullen dit weekend optreden. Dit zijn twee bands die met een grote bezetting en blazers aan boord je absoluut weten te verrassen en je niet stil laten staan…

Winnen! Wij geven 3 x 10 munten weg

Loopt het water jou al in de mond bij de gedachte aan zoveel lekkere biertjes, hapjes en natuurlijk gezelligheid? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Indebuurt Enschede mag namelijk 3 x 10 munten weggeven voor het Mout Bierfestival. Dat scheelt behoorlijk in de portemonnee! Laat in de Facebook comments weten met welke bierliefhebber jij wil gaan. De drie leukste reacties worden beloond gratis munten. Proost!

Let op: het is niet meer mogelijk om mee te doen. De winnaars zijn inmiddels al op de hoogte gesteld.

Meer weten? Check de website en Facebookpagina van Mout Bierfestival om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Mout Bierfestival Enschede. Meer over Mout Bierfestival Enschede ontdekken?

Mout Bierfestival Enschede vrijetijd en uitgaan

Volkspark, Enschede

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.