Mister Pancake viert 5-jarig jubileum: iedere tweede pannenkoek gratis!

Aangeboden door Mister Pancake 29 maart 2019

Michel Nachtegaal is inmiddels al vijf jaar eigenaar van het karakteristieke pannenkoekenrestaurant Mister Pancake. Deze mijlpaal laat hij natuurlijk niet onopgemerkt aan zich voorbij gaan. Daarom profiteer jij vier weken lang van een smakelijke kortingsactie.

5-jarig bestaan Mister Pancake

In 2000 werd Michel eerste tijdens het Internationaal Kampioenschap Vegetarisch Koken in Maastricht. Hierna draaide hij jaren mee in de culinaire top. Nadat hij besefte de eerste drie levensjaren van zijn oudste kind compleet gemist te hebben, besloot hij het roer rigoureus om te gooien.

Zo viel zijn oog in 2012 op het schitterende bijgebouw van het klooster aan de Gronausestraat en in 2014 is Mister Pancake een feit. Als eigenaar van een pannenkoekenrestaurant maakt Michel nog steeds werkweken van zes dagen, maar doorgaans is hij rond half negen ’s avonds weer thuis. Ook komen zijn kinderen regelmatig langs om te helpen met kleine klusjes.

Mister pancake pannenkoekenhuis
Foto: Facebook Mister Pancake

Lekkerste pannenkoek van Nederland

De afgelopen jaren sleepte Michel nog meer prijzen in de wacht. Zo bekroonde de kinderjury tot twee keer toe zijn creaties tot de ‘Lekkerste pannenkoek van Nederland.’ Samen met tien andere deelnemers kreeg hij de opdracht om in 15 minuten tijd drie identieke pannenkoekencreaties te maken. Het thema: wereldse zoetigheden. Michel koos voor een American pancake. “Een dikke luchtige pannenkoek die bestaat uit meerdere lagen. Zoet, kleurrijk en met een suikerspin bovenop.”

Pannenkoekenfeest 22 maart – 19 april

Reden genoeg dus voor een feestje! Tot en met 19 april 2019 krijg je tegen inlevering van onderstaande bon elke tweede pannenkoek gratis. Deze kortingsactie geldt voor een maximumbedrag van 7,- euro per pannenkoek en maximaal zes personen kunnen tegelijk van één bon gebruik maken. Deze aanbieding is een groot succes, dus om zeker te zijn van een tafeltje is het aan te raden om vooraf te reserveren. Met wie ga jij hier binnenkort eten?

mister pancake 5-jarig bestaan
Mister Pancake bestaat vijf jaar

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Mister Pancake. Meer over Mister Pancake ontdekken?

Mister Pancake restaurants en horeca

Nu open11:30 - 20:00

Gronausestraat 710B, Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.