Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze macarons moet je proberen: ‘We verkopen er honderden per week’

Aangeboden door MultiVlaai 22 september 2020

Dat je bij MultiVlaai in Enschede heerlijke vlaaien kunt kopen, wist je hoogstwaarschijnlijk al. Maar heb je ook al eens hun homemade macarons geproefd? Je kunt kiezen uit uiteenlopende smaken, zoals red velvet, passievrucht of strawberry cheesecake. Leuk extraatje: je krijgt staffelkorting naarmate je meerdere macarons koopt!

MultiVlaai zat jarenlang aan de Haaksbergerstraat, maar dit voorjaar is de winkel verhuisd naar een groter pand aan de Kuipersdijk. De nieuwe winkel is ruim opgezet, want je kunt nu ook aan een tafeltje plaatsnemen voor een kop koffie met iets lekkers. Ook eigenaresse Lora en haar team zijn ontzettend blij met de nieuwe locatie. “We krijgen alleen maar positieve reacties van onze klanten. Onze producten komen veel beter tot hun recht en de winkel is erg ruim en heel licht. Wij zijn superblij met deze verhuizing!”

Macarons zijn een groot succes

Toen Lora naar de Kuipersdijk verhuisde, werd haar filiaal van MultiVlaai ook aangewezen als één van de drie testlocaties voor de macarons. Als deze kleurrijke zoetigheden aan zouden slaan, zou het bij ieder filiaal van MultiVlaai in het assortiment worden opgenomen. En een succes was en is het zeker! “Van alle filialen in Nederland behoort ons filiaal tot de top drie waar de meeste macarons worden verkocht”, zegt Lora trots.

Hoe komt het eigenlijk dat de macarons bij Multivlaai Enschede zo goed lopen? Volgens de altijd vrolijke ondernemer heeft dit onder andere te maken met de staffelkorting die zij als een van de weinigen hanteert. “Wie de algemene website van MultiVlaai bezoekt, ziet dat de macarons €2,- per stuk kosten. Maar ik heb ervoor gekozen om ze voor €1,75 aan te bieden. Daarnaast krijg je bij ons extra korting naarmate je meerdere macarons tegelijk koopt.” Kijk, dat is nog eens een goeie reden om al die verschillende smaken uit te proberen.

Herfstbonbons van Leonidas

Ook al stap je de winkel binnen om alleen macarons te halen, je kunt er eigenlijk niet omheen om ook even bij de vitrine met heerlijke Leonidas bonbons te kijken. Leuk om cadeau te geven of om lekker zelf van te snoepen. Lora: “We beschikken over een uitgebreid assortiment bonbons en ieder seizoen komen er nieuwe smaken bij. Zo hebben we deze week de herfstbonbons binnengekregen. De bonbons in de vorm van een paddenstoel zijn eigenlijk té leuk om op te eten, maar ik zou ze zeker niet laten liggen!”

De smaken Lemon, Raspberry en Red Velvet zijn nieuw in het assortiment
Bestel een heerlijke minivlaai bij MultiVlaai Enschede

Lees ook

lora_ multivlaai enschede

Klein maar fijn: MultiVlaai heeft nieuwe minivlaaitjes in het assortiment!

Is er iemand geslaagd, heb je iets te vieren of heb je gewoon zin in iets lekkers? Bestel dan een pa...
drip cake stroopwafel

Van bokkenpootjes drip cake tot blueberry cheese brûlée: deze Instagram-waardige taarten wil je hebben!

Heb jij binnenkort iets te vieren? Dan mag een lekkere en Instagram-waardige taart natuurlijk niet o...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door MultiVlaai. Meer over MultiVlaai ontdekken?

MultiVlaai bakkers

Gesloten07:30 - 18:00

Kuipersdijk 55, Enschede

Bekijk meer:bakkers

adv.