Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Maak Marc blij met een appel en een ei: dit krijg jij als beloning

Aangeboden door Uw Groenteman Pompoen 1 maart 2020

Wat kun je tegenwoordig nog voor een appel en een ei verkopen? Nou, als het aan groenteman Marc ligt, best veel! Hij heeft een leuke actie bedacht waarbij hij zijn klanten aanspoort om met een appel en een ei naar zijn winkel te komen. In ruil voor deze twee producten mag je namelijk een huisgemaakte rauwkostsalade uitzoeken. Lekker!

Marc van Uw Groenteman Pompoen houdt wel van ludieke acties bedenken. Zo haalde hij in februari 2019 nog het nieuws, omdat Mrs. de Vries er met een prijs vandoor ging. Klein detail, Mrs. de Vries is een eend! Ook dit jaar wil Marc weer wat extra’s voor zijn klanten doen en daarom heeft hij de volgende actie bedacht.

Voor een appel en een ei

Wie tussen maandag 2 maart en zaterdag 7 maart met een appel en een ei naar Uw Groenteman Pompoen komt, mag in ruil daarvoor een bakje rauwkostsalade van 200 gram uitkiezen. Marc heeft deze actie in het leven geroepen, omdat hij graag een keer iets anders wilde doen. “Al onze rauwkostsalades worden in eigen keuken klaargemaakt. We hebben een ruim assortiment en vooral onze tonijnsalade is enorm populair bij onze klanten”, zegt Marc enthousiast.

Saladebar

Marc is erg trots op zijn rauwkostsalades, want dit is toch wel hét product waarvoor anderen speciaal naar zijn winkel komen. Zijn geheim? Verse producten van hoge kwaliteit en een uitstekende basisdressing. En Marcs liefde voor zijn rauwkostsalade proef je er natuurlijk ook in terug. “Het bereiden van de de rauwkostsalades is erg arbeidsintensief. De salades worden iedere dag vers bereid en gemiddeld gaat er zo’n 2,5 uur in zitten om alles klaar te maken.”

“Kwaliteit is niet te beschrijven, maar wel te proeven!”

In het assortiment vind je bijvoorbeeld de Twentse salade met appel, selderie en ananas en de Uw Groenteman salade met spitskool, prei, wortel en ui. Ook wordt er wekelijks een nieuwe salade aan het assortiment toegevoegd. Zo was de boeren tuffelsalade van laatst een groot succes.

Probeer het nu ‘gratis’

Dus, ben jij nieuwsgierig geworden naar Marcs rauwkostsalades? Of ken je de salades al en heb je gewoon zin in zo’n ‘gratis’ exemplaar? Kom dan tussen maandag 2 maart en zaterdag 7 maart met een appel en een ei naar Uw Groenteman Pompoen in Enschede. En Marc, wat ga je dan met al die ingeleverde appels en eieren doen? “Daar moet ik nog over nadenken. Misschien ga ik wel een wedstrijd organiseren wie de lekkerste appeltaart kan maken”, zegt hij met een knipoog.

rauwkost bar

Van tv debuut tot 25-jarig jubileum: dit zijn Marcs hoogtepunten van 2019

De jaarwisseling komt in zicht, dus tijd om terug te blikken op de hoogtepunten van 2019. Voor groen...

Meer over Uw Groenteman Pompoen ontdekken?

Uw Groenteman Pompoen groenteboeren

Gesloten08:00 - 18:00

Burgemeester van Veenlaan 106, Enschede

Bekijk meer:groenteboeren

adv.