Lunchen in een oude textielfabriek: dat kan bij Gastrobar bij Rozendaal

Aangeboden door Gastrobar Bij Rozendaal 12 oktober 2018

Begin 1900 werd er nog textiel geweven in de textielfabriek het Rozendaal, maar inmiddels heeft het gebouw een heel andere invulling gekregen. Bij Gastrobar bij Rozendaal kun je terecht voor heerlijke lunches, uitgebreide borrels en is het een schitterende locatie voor feesten en partijen.

Gastrobar bij Rozendaal

Middenin de wijk Roombeek staat de voormalige textielfabriek het Rozendaal. Dit is één van de weinige fabrieken die de vuurwerkramp van 13 mei 2000 overleefde. “Vroeger werden hier poetsdoeken gemaakt, maar nu is de voormalige textielfabriek hét adres voor catering in alle soorten en maten, een prachtige locatie voor een bijzonder feest en culinaire hoogstandjes,” legt eigenaar André Driezen uit.

verborgen terrassen gastro bij rozendaal
Foto: Facebook Gastrobarbijrozendaal

Lunchen in een oude textielfabriek

Gastrobar bij Rozendaal is, met uitzondering van vrijdagavond, alleen overdag geopend. Je hebt keuze uit verschillende broodjes, salades, panini’s en zoetigheden. Ben jij een liefhebber van verse streekproducten? Dan ben je hier aan het juiste adres! Zo worden alle broodjes gemaakt met meel van de Lonneker Molen. En heb je het broodje met Twentse Bunkerkaas al eens geprobeerd?

Chef’s diner

Op vrijdag is Gastrobar bij Rozendaal ook ’s avonds geopend. Op deze dag struint chef André Driezen de markt af, op jacht naar verse ingrediënten die passen bij het seizoen. Met deze ingrediënten stelt hij vervolgens een 4-, 5-, 6-, 7-, en 8-gangenmenu samen. “Gasten hoeven vooraf alleen maar aan te geven wat ze niet lusten en een keuze te maken hoeveel gangen ze willen. Voor de rest hoeven ze alleen te genieten,” zegt André enthousiast.

Gastrobar Bij Rozendaal lunch

Nu open10:30 - 22:00

Het Rozendaal 10 , Enschede

Bekijk meer:lunch

adv.