Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk nieuws: Gastrobar Bij Rozendaal is nu niet één maar vijf dagen per week geopend voor diner

Aangeboden door Gastrobar Bij Rozendaal 29 mei 2020

Gastrobar Bij Rozendaal is een fijne plek om te lunchen of om even rustig een terrasje te pakken. Voorheen was deze sfeervolle horecazaak alleen op vrijdagavond voor het diner geopend, maar vanaf 1 juni kun je er vijf dagen per week dineren. Dus reserveer maar vast een tafeltje om van hun nieuwe lunch- en dinerkaart te kunnen genieten. 

De coronamaatregelen hebben een grote impact gehad op Gastrobar Bij Rozendaal, maar het team is niet bij de pakken neer gaan zitten. Zo zijn zij de afgelopen tijd erg druk geweest met creatieve food concepten te bedenken, nieuwe menukaarten samen te stellen en afhaalmogelijkheden aan te bieden.

GastroTruck en sharing-tapas planken

Een van de nieuwe food concepten is de GastroTruck. Dit heerlijke weer is namelijk ideaal om een rondje te gaan fietsen of een stuk te gaan wandelen. Nu kun je natuurlijk zelf wat lekkers meenemen voor onderweg, of je maakt even een culinaire stop bij Gastrobar Bij Rozendaal. Iedere woensdag tot en met zondag bereidt het keukenteam tussen 16.00 uur en 20.00 uur de heerlijkste streetfood gerechten vanuit de GastroTruck. Denk aan een broodje pulled pork, een goedgevulde hamburger en ambachtelijke frietjes.

GastroTruck
Elke woensdag tot en met zondag staat de GastroTruck op het terras van Gastrobar Bij Rozendaal

Daarnaast heb je iedere vrijdag tot en met zondag de mogelijkheid om uitgebreide sharing-tapas planken te bestellen. Gastrobar Bij Rozendaal biedt verschillende planken aan, dus je kunt het zo luxe en uitgebreid maken als je zelf wilt. Je geeft je bestelling eenvoudig door via [email protected] of door te bellen naar 053-4807695.

Volgens de richtlijnen van het RIVM

Het team kan niet wachten om weer gasten te mogen ontvangen. Binnen in de zaak is de indeling zodanig aangepast dat er altijd voldoende ruimte tussen de tafels zit en ook het terras is verder uitgebreid. “We hebben de vlonder aan het terras toegevoegd,” zegt eigenaar André Driezen. “We gebruikten dit plekje al tijdens speciale avonden, maar nu wordt het een vast onderdeel van ons terras.”

Net zoals bij alle andere horecazaken in Nederland mogen er maximaal dertig gasten tegelijk in het pand aanwezig zijn. Daarom is reserveren verplicht. Neem alvast een kijkje op de vernieuwde lunch- en dinerkaart en serveer een tafeltje. Welk gerecht wil jij sowieso proeven?


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Gastrobar Bij Rozendaal. Meer over Gastrobar Bij Rozendaal ontdekken?

Gastrobar Bij Rozendaal restaurants en horeca

Geopend10:00 - 20:30

Het Rozendaal 10 , Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.